Heilig Vormsel in de Mariaparochie

ETTEN-LEUR - Op zaterdag 2 februari 2019 zal het Sacrament van het Vormsel weer in de Mariaparochie weer worden toegediend aan kinderen uit groep 8 die hun eerste communie gedaan hebben. Dit zal voor de gehele parochie gebeuren in de Lambertuskerk op de Markt.

De vormselvoorbereiding bestaat uit een aantal bijeenkomsten, zowel voor de kinderen als voor de ouders. Als u uw kind wil laten vormen, informeren wij u graag over de gang van zaken bij het Vormsel en de voorbereiding daarop.

Informatieavond
Hiertoe is een algemene informatieavond gepland op dinsdag 4 september om 20.00 uur in de Lambertuskerk. Op deze avond krijgt u informatie over de vormselvoorbereiding en kunt U uw kind ook nog aanmelden. U kunt dit daarna nog tot uiterlijk vrijdag 21 september doen. U kunt ook aanmelden via de website: www.hmaria.nl. Klik dan onder ‘praktische zaken’ op ‘inschrijfformulier vormsel 2019’.De vormselwerkgroep hoopt u op deze avond te mogen begroeten in de Lambertuskerk. Ingang via de Markt (invalideningang). U kunt parkeren op het kerkplein. [l]