Muziekinstrumenten uitproberen tijdens Nieuwe Nobelaer Inloop-middag

ETTEN-LEUR - Op zaterdag 1 september is jong en oud welkom tijdens de Inloop-middag in Nieuwe Nobelaer. Tussen 14.00 en 16.00 uur is het mogelijk om gratis verschillende muziekinstrumenten uit te proberen onder begeleiding van professionele docenten.

Voor degenen die een muziekinstrument willen bespelen, maar niet helemaal zeker zijn welk instrument bij hen past organiseert Nieuwe Nobelaer een gratis Inloop-middag. Op zaterdag 1 september van 14:00 tot 16:00 kunnen geïnteresseerden verschillende muziekinstrumenten uitproberen en in gesprek gaan met de docenten die les geven. Zij kunnen helpen bij het maken van een keuze. Nieuwe Nobelaer biedt individuele muzieklessen aan voor zowel volwassenen als voor kinderen. Dit kan individueel of als duo. Daarnaast is het ook mogelijk om een instrument van Nieuwe Nobelaer te huren tijdens de lesperiode.
Ook worden tijdens de Inloop-middag korte Muziekspeeltuin en Muziekwijs sessies georganiseerd. Deze beide cursussen laten kinderen uit groep 1 t/m 4 van het basisonderwijs op speelse wijze kennis maken met muziek en muziekinstrumenten.
Voor meer informatie over het muziekcursusaanbod en de Inloop-middag, kijk op www.nieuwenobelaer.nl [l]