Kerkkoor De Baai repeteert voor jubileum.
Kerkkoor De Baai repeteert voor jubileum.

Kerkkoor De Baai maakt er iets bijzonders van

ETTEN-LEUR - Speciaal voor haar 40-jarig bestaan heeft het koor de mooiste liederen uit de afgelopen jaren gekozen om die te zingen op 14 oktober. Dan wordt in De Baai een speciale kerkdienst met jubileumuitvoering gehouden waarin het koor wordt begeleid door veel muzikanten.

Op 13 oktober bestaat Kerkkoor De Baai 40 jaar. Daarom geeft zij een speciale jubileum uitvoering. Reeds voor de zomervakantie zijn 11 instrumentalisten gevraagd om aan deze jubileumviering medewerking te verlenen; en het koor is al begonnen om enkele liederen in te studeren.
De dirigent Leander Schoormans en de pianist Wim Frankhuizen zijn volop bezig om arrangementen voor de instrumenten en het koor te schrijven om er een bijzondere uitvoering van te maken. Dit betekent voor de koorleden dat zij alle repetities op dinsdagavond tot aan de jubileumviering intensief bezig zijn om de liederen aan te leren en te oefenen. En zij hebben er zin in.
Welke liederen zij ten gehore brengen, blijft nog even geheim. Wel kan al aangegeven worden dat het een erg gevarieerd programma is, dat zeker de moeite waard is om mee te maken op 14 oktober in De Baai, aanvang 10 uur. [l]