BREDA - Longpunt Breda en omgeving is een maandelijkse ontmoetingsplek voor longpatiënten en hun mantelzorgers. De volgende bijeenkomst is op donderdagmiddag 20 september. Het thema is: Inhalatie instructie door een longverpleegkundige.

Als longpatiënt heb je veel aan je arts of de verpleegkundige. Maar wat je van andere patiënten hoort, is minstens zo waardevol. Je leert van andermans ervaring. Dat kan bij Longpunt Breda en omgeving, de maandelijks wisselende ontmoetingsplek voor longpatiënten en hun mantelzorgers.

Longpunt
Longpunt Breda e.o. is een initiatief van het Longfonds (voorheen Astma Fonds) in samenwerking met het Amphia Ziekenhuis, de Zorggroep regio Oosterhout & omstreken (Zorroo) en Thebe Thuiszorg West-Brabant, Revant.
De bijeenkomst vindt plaats op donderdagmiddag 20 september 2018 Ontmoetingscentrum De Vlieren (voormalige kerk), Mgr. Nolensplein 1, 4812 JC Breda. De zaal is open vanaf 13.45 uur. Deelname aan de bijeenkomst is gratis, U hoeft geen lid te zijn van het Longfonds om hier bij aanwezig te kunnen zijn. Er is voldoende ruimte voor uw eigen inbreng. Wij verzoeken u om geen geurtjes te gebruiken.
Wilt u meer informatie over het Longpunt of wilt u weten wanneer de andere bijeenkomsten plaats vinden? Neem dan contact met ons op via breda@longpunt.longfonds.nl of bel (06) 51 66 46 11 of www.facebook.com/longpuntbreda, www.westbrabant.longfonds.nl [l]