Arnoud Wever.
Arnoud Wever.

Bestuurswisseling PCO Etten-Leur

ETTEN-LEUR - Op 9 juli jl. is Arnoud Wever benoemd tot nieuwe bestuurder van PCO Etten-Leur.

Arnoud Wever, tevens bestuurder van PCPO Midden-Brabant en de Stg. tot bevordering van Internationaal Onderwijs in Zuidwest Nederland (het bevoegd gezag van de International School Breda), staat bekend als een gedreven en ervaren bestuurder, die altijd het belang van leerlingen en medewerkers voorop stelt. PCO Etten-Leur en PCPO Midden-Brabant verzorgen onderwijs gebaseerd op de (protestants) christelijke traditie en dragen bij aan de ontwikkeling van kinderen van 0-12 jaar. De ISB biedt internationaal basis- en voortgezet onderwijs aan voor kinderen van 3-18 jaar.

Een van de opdrachten van de nieuwe bestuurder is het voorbereiden van de fusie tussen PCO Etten-Leur en PCPO Midden-Brabant. Naar verwachting zal de voorgenomen fusie officieel per 1 januari 2019 plaatsvinden en zal de nieuwe organisatie verder gaan onder de naam PCPO Midden-Brabant.

Ook na de fusie behouden de individuele scholen van de drie stichtingen ieder hun eigen specialisme, hun lokale binding en blijven zij zich richten op de huidige schoolomgeving en onderwijsvraag. Goede samenwerking tussen de scholen biedt kansen om onze ambities verder vorm te geven.

Heeft u behoefte aan meer informatie met betrekking tot de bestuurswisseling en/of de fusie, neemt u dan contact op met het bestuursbureau van PCPO Midden-Brabant. Telefoon 076-2046300 of per mail info@pcpomiddenbrabant.nl. [l]