ETTEN-LEUR - Het eerste speelweekend is geweest en de teams hebben deze met wisselend succes afgesloten.

Focus A1 moest het in hun wedstrijd opnemen tegen Deetos A3. Focus A1 speelde voor het eerst officieel in deze samenstelling dus het was afwachten hoe het zou verlopen. Het begin van de wedstrijd zag er niet rooskleurig uit. Het was Deetos dat al snel op een 0-3 voorsprong wist te komen. Dit bleek alles te zijn wat Deetos kon inbrengen want toen begon Focus het heft in handen te nemen. Ze kwamen heel sterk terug en de verdediging zat pot dicht. Via een 6-3 voorsprong met de rust werd een dik verdiende eindstand van 10-3 bereikt. Prima gedaan.

Focus 2 moest helemaal naar Capelle a/d IJsel voor hun wedstrijd tegen KCC/SO natural 2. Het werd een spannende wedstrijd waarin beide teams niet voor elkaar onderdeden. Het was wel Focus dat steeds tegen en kleine achterstand aanliep. Maar het lukte elke keer weer om op gelijke hoogte te komen. Met de rust was de stand ook in evenwicht 5-5. In de 2e helft een gelijk opgaande strijd die in de laatste minuut met een strafworp beslist werd. De terechte eindstand werd 8-8. Doelpunten van Focus kwamen van: Susan driemaal, Herman, Angelique, Debbie en Max elk eenmaal.

Focus 1 heeft zijn eerste wedstrijd in de wedstrijdklasse met een nieuwe trainer succesvol afgesloten. In een spannende strijd werd er een 12-10 overwinning uit het vuur gesleept. Prima gedaan en nou volhouden.

Uitslagen

KCC/SO natural 8-Focus 2 8-8                                                

Focus C1-Springfield C1 7-3                                                

Focus D1-Springfield D1 0-19                                                

Focus B1-Good Luck B1 8-8                                                

Focus A1-DeetosSnel A3 10-3                                                

Keep Fit 70 B1-Focus B2 8-3                                                

Focus 3-OEC2 3-12                                                

Focus 1-Volharding/Emergo 1 12-10

Programma

Voor het komende weekend is er weer een volledig programma

Zaterdag 15 September

Op zaterdag 10.00 uur tot 11.00 uur is er de kangoeroeklup. De Kangoeroe Klup is een beweegvorm voor de allerkleinsten. Kinderen maken op een leuke en ongedwongen manier kennis met de korfbalvereniging, maar bovenal leren ze bewegen en samenspelen. Speciaal bedoeld voor jongens en meisjes van 3 t/m 6 jaar. De trainingen zijn op ons veld gelegen aan de Olympiade in Etten-Leur.

DSO(K) D3- Focus D1 av09.30u

Conventus C2-Focus C1 av10.30u

Focus B2-Springfield B1 av11.00u Etten-Leur

Focus 2-DeetosSnel 6 av11.00u Etten-Leur

Scheldevogels B1-Focus B1 av11.10u

Oranje Zwart/De Hoekse A1-Focus A1 av12.00u

Stip 2-Focus 3 av12.30u

Luctor 1-Focus 1 av16.00u

Informatie

Loop gerust eens binnen op een van de trainingsavonden te weten Dinsdag en Donderdagavond. Natuurlijk bent u ook welkom op de dagen dat KV Focus een thuiswedstrijd heeft . Moedig onze teams aan tijden hun sportieve strijd. Voor meer info www.kvfocus.nl[l]