ETTEN-LEUR - TTV Tanaka organiseert donderdag 20 september een Open Dag voor 50+'ers. Tussen 10.00 uur en 12.00 uur is iedereen boven de leeftijd van 50 harte welkom om kennis te maken met de tafeltennissport.

Deze dag zal men onder het genot van een kopje koffie of thee leren omgaan met een batje en balletje. Tafeltennis is een sport die vrijwel iedereen weleens heeft beoefend. Wat echter niet veel mensen weten is dat de sport sinds enige tijd bekend staat als Gezondheidssport. Zo stimuleert tafeltennis de hand-oogcoördinatie en de bloedsomloop, is de sport niet blessuregevoelig en is uit onderzoek gebleken dat het Alzheimer afremt en zelfs kan voorkomen. Buiten deze voorbeelden spelen op dit moment al tientallen senioren bij Tanaka. Ieder op een eigen niveau, zowel competitief als recreatief. Zo is er voor ieder wat wils.

Geïnteresseerd geraakt? Dan verwelkomen wij u graag 20 september in onze Tanakahal! Voor batjes wordt gezorgd, sportschoeisel wordt gewaardeerd! Bent u deze dag helaas verhinderd? Geen probleem, onze senioren spelen op maandagavond vanaf 20.30 uur en op dinsdagavond tussen 20.00 en 21.00 uur. Aarzel niet en loop gerust eens binnen!

Heeft u vragen over de Open Dag? Contacteer Bert Burger (076-5421248). TTV Tanaka, Van Genkstraat 20, 4871XA Etten-Leur.[l]