ETTEN-LEUR - Hierbij wordt Geluk(t) verbonden met de Cirkel van het Leven. Tentoonstelling van leerlingen Munnikenheide College en inwoners van Etten-Leur.

Geluk(t) is een groots woord en past ook binnen de thema's van de Cirkel van het Leven. Het is een onderdeel van het leven naast geboorte, liefde, spel, lijden en dood.
Tussen september 2018 en maart 2019 gaan diverse groeperingen en individuen op velerlei manieren aan de slag om uiting te geven aan deze begrippen. Het thema Geluk(t) en de thema's van het project Cirkel van het Leven worden door de leerlingen van het Munnikenheide College in beelden vastgelegd.
Naast de tentoonstelling van het thema Geluk(t) is er een fototentoonstelling te zien als onderdeel van het grote project Cirkel van het Leven. Hier komen alle thema's van het leven voorbij, gezien door de ogen van deze jonge mensen. Ziel en stichting Art2gether bundelen hier diverse kunstvormen in en rond de monumentale Lambertuskerk aan de Markt in Etten-Leur.
Als inwoners van Etten-Leur gaan we Gelukt(t) en de Cirkel van het Leven met elkaar delen.

Informatie
We gaan elkaar verrassen met zoveel uitingen van geluk(t) en mensen meenemen op de tocht door het leven van geboorte tot dood. Informatie over het thema Geluk(t): www.zininetten-leur.nl
Informatie voor over project Cirkel van het Leven: www.art2gether.nl [l]