Activiteiten in de Gong, Buurtbelang Grauwe Polder

ETTEN-LEUR - In het mooi gerenoveerde wijkgebouw de Gong in de Grauwe Polder is het nieuwe seizoen van start gegaan met een uitgebreide barbecue voor alle vrijwilligers. Het was een drukbezochte avond met lekker eten en drinken en veel gezelligheid.

De Gong biedt, naast de mogelijkheid om er gewoon binnen te lopen voor een praatje en een kop koffie, diverse activiteiten aan. Hieronder een kleine greep daaruit.

Burendag

Op 22 september aanstaande worden in het wijkgebouw de volgende workshops gegeven: Afrikaanse dans, djembé, boetseren, tekenen, een dromenvanger maken. Voor de kinderen is er ook een springkussen en een limonadefontein. Alle activiteiten zijn gratis. Tijd: 12.00 tot 17.00 uur.

Speelgroep ‘De Notenkrakertjes’

Peuters en kleuters tot en met groep 1 zijn elke vrijdagochtend buiten de schoolvakanties welkom onder begeleiding van hun ouder(s), grootouder(s) of oppas. Er wordt onder andere geknutseld en voorgelezen. Tijd: 9.30 tot 12.00 uur.

Bingo

Om de zes tot zeven weken wordt er een gezellige bingo georganiseerd. De eerstvolgende bingo middagen zijn: 9 september en 21 oktober. Tijd: deur open om 13.30 uur, start om 14.00 uur. Voor meer informatie: Ineke Nelemans, telefoon 06-12670907.

Linedance

Elke vrijdagavond van 19.30 tot 22.00 uur wordt er in de Gong lesgegeven in line dance. De eerste les is altijd gratis. Voor meer informatie: helenvandongen@casema.nl

Repaircafé

Elke laatste zaterdag van de maand staan vrijwilligers van het Repair Café voor u klaar om u te helpen met reparaties van elektrische apparaten, kleding, computers, telefoons, kleinmeubelen en speelgoed. Nieuw op 29 september: rijwielreparaties. Tijd: 12.00 tot 16.00 uur. Contact: George Dijkstra, telefoon 06-28358050.

Expositie

Van september tot en met december 2018 exposeert Annemarie Spaan met realistische schilderkunst in de Nieuw Nobelaer en de Gong. Annemarie werkt met diverse technieken en materialen en haar inspiratiebron is vaak de mens en de natuur.

Kom eens binnenlopen en neem een drankje aan de bar of in de gezellige zithoek! Zie ook www.grauwepolder.nl en Facebook. [l]