Beugelen kan iedereen.
Beugelen kan iedereen. Kees Roks

BC 't Palet een goede buur

ETTEN-LEUR - Woensdag 12 september was het twijfelachtig of er gebeugeld werd. De beugelapp flitste heen en weer en buienradar gaf helaas ook geen 'helder beeld'. Toch waren er om half twee al vier man aanwezig en is meteen gestart.

Vijf partijen zijn gespeeld. De laatste partij, een beetje vochtig, in het voordeel van Johan Hoppenbrouwers/ Jan van der Wal die met 30-22 wonnen van Ries Jaspers/ Kees Naalden.

Vrijdag 14september was er geen wolkje aan de lucht. Meteen aan de slag dus. Wel even op de regels letten was het dringende advies van de baanmeesters. Het gaat er immers om dat je op reglementaire wijze je puntjes haalt. Met zes gespeelde partijen en een maximaal verschil van 6 punten is het een geweldige beugeldag geworden. De voorsprong van Kees Naalden wordt al wat minder!!

Nationale Burendag

Zaterdag 22 september is de Nationale Burendag. Beugelen is een volkssport en wat dat betreft uitermate geschikt om elkaar als buren eens wat beter te leren kennen. Dus is de beugelbaan zaterdag ook geopend en zijn een aantal ervaren spelers aanwezig om jullie de grondbeginselen bij te brengen. Als het even meezit zijn er zelfs een aantal professionele beugelaars van de NBB (Nederlandse Beugel Bond) aanwezig om te tonen wat er zoal mogelijk is in het beugelspel. Van harte welkom dus bij De Linde, alwaar ook vele andere activiteiten en demonstraties vanuit Wijkvereniging Centrum-Oost worden gepresenteerd![l]