Liefhebbersdag 2016.
Liefhebbersdag 2016. Natascha Dix

Derde Duitse Herder Liefhebbersdag in Etten-Leur

ETTEN-LEUR - De Liefhebbersdag bij VDH Kringgroep Etten-Leur aan de Zeedijk 51, op zondag 30 september, belooft een prachtige dag te worden. Ruim 30 deelnemers hebben hun (jonge) Duitse Herdershond nu al aangemeld voor de laatste VDH Liefhebbersdag 2018 en de organisatie verwacht minstens 60 inschrijvingen. Zij ontvangen tegen betaling van de diverse deskundigen een beoordeling van hun hond. Daarbij valt te denken aan dierenartsen, keurmeesters en gedragsadviseurs.

Maar misschien heeft u als Duitse Herder liefhebber gewoon zin in een gezellige hondendag in Etten-Leur en dan bent u zeker ook aan het goede adres. De VDH (Vereniging van Fokkers en Liefhebbers van Duitse Herdershonden) – de grootste rasvereniging van Nederland, heeft haar uiterste best gedaan om dit bewezen concept op een leuke, interactieve manier vorm te geven. Eerder dit jaar organiseerden we succesvolle Liefhebbersdagen in Gorinchem en Oldebroek. Dit is de laatste van de serie van drie, ook toegankelijk voor Duitse Herders zonder stamboom.

Demonstraties en deskundigen

Tijdens de Liefhebbersdag vinden de beoordelingen plaats in speciale ringen en worden daarnaast op een apart veld interessante workshops gegeven, uiteraard voorzien van tekst en uitleg. Demonstraties behendigheid, “detectiespeuren” en pakwerk staat ook op het programma zodat niemand zich hoeft te vervelen. Daarnaast is steeds een deskundige aanwezig om van iedere uiting van de hondensport uitleg te geven, zo is er voor iedere bezoeker aandacht. Altijd al met je Duitse Herder een fotoshoot willen maken, ook dat is mogelijk op zondag 30 september, een professionele fotograaf maakt mooie foto’s van u en uw trouwe Duitse Herdershond. Ook zijn er honden(sport)materialen beschikbaar. Een uitgelezen kans om kennis te maken met de veelzijdigheid van de Duitse Herdershond, wees welkom!

Meedoen met de Liefhebbersdag? Meld je aan via www.liefhebbersdag.nl [l]