De winnaars van de PUBquiz.
De winnaars van de PUBquiz.

PUBquiz Stijloren wederom geslaagd

ETTEN-LEUR - Vrijdag 21 september was het dan eindelijk zover: SC de Stijloren organiseerden de 2de editie PUBquiz. Elf enthousiaste teams met deelnemers uit Etten, uit Leur maar ook oud-Etten-Leurenaren hadden zich opgegeven om kans te maken op de mooie glimmende wisseltrofee die tot die avond in het bezit was van Team ViRoGi. Vanaf de start om 20:15 uur hing er een gezellige, maar gespannen sfeer in Café Zaal Marktzicht. Een ware strijd moest geleverd worden.

Opzet van de PUBquiz was verschillende cryptisch omschreven categorieën van met elk meerdere vragen. De onderwerpen varieerden van Etten-Leur, sport, geschiedenis, muziek, film, tv tunes en algemene kennisvragen. Een avond vol bloed, zweet en tranen maar met veel gelach en gezelligheid. Rond half elf in de avond waren alle vragen gesteld de teams wisten ook inmiddels de antwoorden doch de grote vraag welk team had deze quiz dan nu gewonnen en dat antwoord volgde dan eindelijk rond de klok van 22:30 uur:

Team ViRoGi moest de beker inleveren, waas ze vorig jaar met de winst er vandoor gingen waren ze deze editie hekkensluiter… Dit jaar werd de beker gewonnen door Team Clueless. Met een ovationeel applaus werd de wisseltrofee overhandigd door quizmasters Thomas en Jordi. De beker is het komende jaar te bewonderen bij Café de Pastoor.

Dat er daarna nog lang “onrustig” werd na-gediscussieerd over de vragen op een feestelijke manier in Marktzicht en late Café de Klomp moge duidelijk zijn. Het was een avond vol successen en gezelligheid waarbij zelfs al aanmeldingen binnen kwamen voor de volgende editie.

Via deze weg willen wij eenieder die ons heeft geholpen en ondersteund, vrijwilligers, bestuur, Marktzicht, jury maar vooral de deelnemers ontzettend bedanken voor het succes van deze avond. Het was ontzettend gezellig en ook voor ons een geweldige ervaring om het te organiseren! Zeker voor herhaling vatbaar (maar ja dat moet ook wel met een wisseltrofee). [l]