Repair Café in wijkgebouw de Gong

ETTEN-LEUR - Aanstaande zaterdag 29 september is er weer Repair Café in de Gong. Het is een gezellige bijeenkomst die draait om (samen) repareren.

Iedereen is zoals elke maand welkom voor reparaties aan elektrische apparaten, computers, telefoons, kleinmeubelen, speelgoed, kleding etc. Ter plekke zijn deskundigen aanwezig voor advies en indien mogelijk wordt de reparatie uitgevoerd. Voor het eerst worden ook rijwielreparaties aangeboden.

In het Repair Café is het altijd gezellig. Er valt veel te leren. Koffie, thee en andere dranken zijn tegen een lage prijs te koop aan de bar in de huiskamer.

Waarom een Repair Café?

Waardevolle praktische kennis wordt overgedragen. Spullen worden langer bruikbaar gemaakt en hoeven niet te worden weggegooid. De hoeveelheid grondstoffen en energie die nodig is om nieuwe producten te maken wordt beperkt. Repair Café’s zijn er over de hele wereld en dragen bij aan een mentaliteitsverandering. Mensen worden gemotiveerd om zich in te zetten voor een duurzamere samenleving. Maar bovenal wil het Repair Café laten zien dat repareren leuk is en vaak heel gemakkelijk. Kom het ook eens proberen!

De reparaties zijn gratis, behalve een vergoeding voor nieuwe onderdelen. Om overige kosten te dekken zijn fooien welkom.

Info: George Dijkstra 06-28358050. E-mail: gdijkstra60@planet.nl.

Het Repair Café vindt plaats op elke laatste zaterdag van de maand. Zaterdag 29 september bent u van harte welkom tussen 12.00 en 16.00 uur in Wijkgebouw de Gong, Trompetlaan 42, Etten-Leur. [l]