Tevreden gevoel voor TTV Tanaka na Open Dag 50+

ETTEN-LEUR - Afgelopen week organiseerde TTV Tanaka in haar eigen speelhal aan de Van Genkstraat een Open Dag voor sportieve 50+’ers. Iedereen vanaf deze leeftijd was van harte welkom om kennis te maken met de balsport.

Op de dag zelf bleek dat er meerdere personen geïnteresseerd waren in de sport tafeltennis. Na een korte introductie over de vereniging en, niet onbelangrijk, de basisregels van tafeltennis kon men zich gaan uitleven achter de tafel. Waar sommigen in een ver verleden al eens in clubverband hadden gespeeld en op deze ochtend het batje onder het stof vandaan hadden gehaald, was het voor anderen de eerste keer. Na wat oefenen ging het ook hen heel wat beter af dan toen ze begonnen.

Na de pauze, die werd bijgestaan door een kopje koffie, thee en flink wat gezelligheid, werd er nog even doorgespeeld waarna de Open Dag gezamenlijk werd afgesloten. De eerste reacties waren positief, waardoor Tanaka tevreden terug kan kijken op deze Open Dag voor 50+’ers!

Heeft u de Open Dag helaas gemist? Geen probleem, iedere maandagavond is er vanaf 20:30 uur een vrijspeelavond voor senioren. Daarbij is iedere senior van harte welkom op onze dinsdagavondtraining (20:00-21:00) en onze 55+-groep op woensdagochtend (9:30-12:00). Aarzel niet en loop eens binnen in onze Tanakahal, Van Genkstraat 20, 4871 XA in Etten-Leur. [l]