Internos JO15-1 voor aanvang al vol goede moed.
Internos JO15-1 voor aanvang al vol goede moed. R. Frühling

Internos JO15-1 goede competitiestart

ETTEN-LEUR - De eerste competitiewedstrijd voor de mannen van Internos en gelijk een stevige tegenstander: Rood-Wit uit St. Willebrord. En dat was gelijk te merken, want de opgetrommelde scheids (bedankt Aziz!) zou zijn handen vol hebben aan deze pot. Niet over het randje, maar de duels waren stevig te noemen.

Zonder echt een kans te creëren was het Internos die het betere van het spel had in het begin van de wedstrijd. De bal probeerden we goed rond te laten gaan, om onder de fysieke druk te komen van de Rood-Witten. Dat leek aardig te lukken, JJ kwam af en toe goed door op de linkerflank , maar hij kwam net zo vaak de goede keeper tegen die een puike partij keepter. Yannick daarentegen had nog niet zo veel te doen in de eerste helft. Luc dan met een corner in de drukte en uit het niets was het Mo die de bal in het dak van het doel knalde: 1-0 ! Niet veel later kwam het eerste gevaar van onze gasten via hun eerste corner. Yannick zat er goed bij, maar de afvallende bal viel voor de voeten van Rood-Wit, gelukkig werd de bal over geschoten, zodat we met een verdiende, maar minimale voorsprong de rust in gingen.

De tweede helft zou uit hetzelfde vaatje getapt moeten worden, maar je kon er op rekenen dat Rood-Wit ook er nog een stevig schepje bovenop zou doen. Eerste gevaar kwam toch van onze kant. Kien speelde zichzelf goed vrij en schoot hard van afstand op de lat. Toch was het Rood-Wit die de wedstrijd wat meer naar zich toe trok. De scheidsrechter liet veel toe en Rood-Wit maakte daar gretig gebruik van, waar Internos - Lees verder op teampagina op site van www.vvinternos.nl

Algemene ledenvergadering

Om alvast te noteren in je agenda 5 oktober is de Algemene Ledenvergadering in de kantine. De agenda voor de ALV wordt via de website bekend gemaakt.

Valse start in zaterdag klasse

Natuurlijk was er met enige spanning en hoop uitgekeken naar de eerste wedstrijd van Internos in de zaterdagcompetitie. Of het de zenuwen waren of niet maar verdedigend ging het goed mis en voordat Internos het wist stond het met 0-4 achter tegen een slim counterend Oosterhout. Internos wist nog terug te komen tot 2-4 maar dat was het. Zaterdag naar Tilburg tegen SC ’t Zand dat een nog slechtere start had. Al gelijk een 6 punten duel?