Uiterst links Daan, Bart en Jac Ossenblok met hun voltallig personeel. FOTO STELLA MARIJNISSEN
Uiterst links Daan, Bart en Jac Ossenblok met hun voltallig personeel. FOTO STELLA MARIJNISSEN Foto: Stella Marijnissen

Feestelijke opening Vakgarage Etten-Leur

ETTEN-LEUR – Zaterdag 29 september is het feest bij Vakgarage Etten-Leur. Dan kunnen belangstellenden een kijkje komen nemen in hun nieuwe vestiging op nummer 100 aan de Mon Plaisir. Tijdens het Open Huis kan tevens officieel afscheid worden genomen van Jac Ossenblok, de oorspronkelijke gebruiker van het pand. Hij gaat na jarenlang hard werken genieten van meer vrije tijd

DOOR STELLA MARIJNISSEN

Op 1 augustus was het zover voor Jac Ossenblok. Hij sloot na 35 jaar zijn autobedrijf aan de Mon Plaisir 100. Het werd tijd om meer te gaan genieten van de kleinkinderen en wat vaker met zijn echtgenote Marian op vakantie te gaan "want dat is er de laatste jaren wel bij ingeschoten" zegt hij. Maar cliënten van Ossenblok kunnen gewoon gebruik blijven maken van de uitstekende 'Ossenblok' service. "Alle gemaakte afspraken betreffende bijvoorbeeld garanties, onderhoud, reparatie, opslag van winterbanden enzovoorts worden gewoon nagekomen en voortgezet door mijn zoons. En ik zal hen natuurlijk met raad, en soms met daad, bij blijven staan."

Oplossing

Weliswaar is een deel van het autobedrijf afgestoten, maar dat betekent niet dat de bestaande klanten nu op zoek moeten naar een andere goede garage voor het onderhoud van hun auto. Die is er namelijk al. Zoons Bart (29) en Daan (26) leiden al jaren hun Vakgarage Etten-Leur die in het pand op nummer 45 echter uit zijn jasje groeide. De oplossing lag voor de hand, verhuizen naar nummer 100.

Verhuizing

Die verhuizing heeft onlangs plaatsgevonden en de heren zijn blij met hun nieuwe onderkomen. "We hebben nu in zijn totaliteit drie keer zoveel ruimte. Een veel ruimere showroom van 1.400 m2 en een werkplaats van 700 m2 met de nieuwste apparatuur. In plaats van de vijf bruggen die we hadden hebben we nu de beschikking over twaalf bruggen die ons de mogelijkheid geven om naast alle merken auto's ook campers en bedrijfsbussen tot 3.500 kg in onderhoud te nemen." De uitbreiding van de werkplaats heeft natuurlijk meer voordelen. De wachttijden voor een onderhoudsbeurt, reparaties of schadeherstel zijn daardoor aanzienlijk ingekort.

Showroom

De grote showroom heeft een opfrisbeurt gekregen en vormt samen met de vernieuwde receptie een mooie omlijsting voor de vele glanzend gepoetste, gebruikte auto's die op hun nieuwe eigenaar staan te wachten. Door het ruime assortiment zal een keuze niet makkelijk zijn. Uiteraard wordt elke auto afgeleverd met BOVAG en mobiliteitsgarantie. Voor de showroom is ruime parkeergelegenheid aanwezig.

Waarde cheque

Na een hectische verhuizing waarbij de deuren op de locatie 45 sloten en op nummer 100 openden is het tijd voor een feestje. Het Open Huis dat op zaterdag 29 september wordt gehouden duurt van 10.00 tot 17.00 uur. Er kan een kijkje worden genomen in de nieuwe werkplaats en de showroom en er kan afscheid genomen worden van Jac Ossenblok en zijn echtgenote Marian. Een feestelijk hapje en drankje ontbreken daarbij uiteraard niet. Kinderen kunnen zich vermaken op een springkussen. Daarnaast ontvangt de bezoeker van Vakgarage Etten-Leur op deze dag een waarde cheque die recht geeft op 10% korting op de eerstvolgende onderhoudsbeurt van de auto. [l]