Cees Maas, de dagprijswinnaar van de tweede Leliewedstrijd.
Cees Maas, de dagprijswinnaar van de tweede Leliewedstrijd.

HSV De Kleine Voorn uitslagen wedstrijden in de Leliecompetitie

ETTEN-LEUR - Nadat kort geleden zowel de zomeravond- als zaterdagochtendcompetitie zijn beëindigd zijn we weer begonnen met onze najaarswedstrijden. Een van deze wedstrijden is de Leliecompetitie waarvan inmiddels twee wedstrijden zijn gevist. Hieronder de beide verslagen.

Met negentien deelnemers voor een doordeweekse wedstrijd mag onze wedstrijdcommissie tevreden zijn met de opkomst voor de 1e wedstrijd van de Leliecompetitie die gehouden wordt in het voorste deel van de Leurse Haven.
Dagprijswinnaar van de eerste wedstrijd werd Wim Termohlen die acht concurrenten in vak B zijn hielen liet zien. Met 61 vissen, de meeste van alle deelnemers, behaalde Wim 326 punten. Op de tweede plaats eindigde Gerrit Lambregts, de Leliecompetitie winnaar van 2017. Gerrit behaalde 182 punten door 33 vissen te vangen. Cees Vermeeren maakte het podium in vak B compleet door 15 vissen te vangen die een waarde hadden van 138 punten.
In vak A ging de overwinning naar Henk Kokke, evenals Wim Termohlen recent nog op het podium bij het Koningsvissen. Henk ving 34 vissen die een waarde vertegenwoordigden van 185 punten. Op geringe achterstand met 173 punten Behaalde Toon van Oers de tweede plaats in zijn vak. Toon haalde 21 vissen boven water. John Mathijssen ving 29 vissen goed voor 160 punten en plaats drie in zijn vak.

Tweede wedstrijd Leliecompetitie
Evenals de eerste is ook de tweede wedstrijd van de Leliecompetitie onder prima weersomstandigheden gevist. De vangsten waren nog veel beter dan tijdens de eerste wedstrijd toen er ook veel vis werd gevangen, kortom niets te klagen voor onze wedstrijdvissers.
Evenals tijdens de eerste wedstrijd ging ook nu Wim Termohlen met de hoogste eer aan de haal. In vak A scoorde hij 342 punten door 40 vissen te vangen. De andere vakwinnaar van vorige week, Henk Kokke, moest deze keer genoegen nemen met een tweede plaats. Henk ving 42 vissen die 310 punten in het laadje brachten. Gerrit Lambregts ving de meeste vissen van alle deelnemers, 59 stuks. Helaas voor Gerrit waren ze gemiddeld een stuk kleiner dan van de twee eerder genoemde concurrenten waardoor hij bleef steken op 310 punten.
In vak B ging de overwinning naar Cees Maas die 29 vissen ving die een waarde van 217 punten vertegenwoordigden. Omdat Wim Termohlen de dagprijs vorige week al won mag Cees die deze week in ontvangst nemen. Ton Aarts ving 34 vissen waarvoor hij 185 punten kreeg en plaats twee in zijn vak, juist voor Piet Boot die één vis minder ving en op 180 punten eindigde.

Programma
Zaterdag 6 oktober: driekamp met SIOG en ESOX in de Leurse Haven. Vissen van 8.30 tot 11.00 uur. Inschrijven in ons clublokaal café zaal Roeloffs tot 45 minuten voor aanvang.
Dinsdag 9 oktober: vierde wedstrijd van de Leliecompetitie. Vissen van 12.30 tot 15.00 uur.[l]