Diaconaal Café op 11 oktober in De Baai

ETTEN-LEUR - Op 11 oktober bent u welkom op het volgende Diaconaal Café. Dit wordt een vervolg op het vorige (politiek) Diaconaal Café van 6 maart in Neêrlands Koffyhuis.

Op 6 maart is een aantal ervaringsdeskundigen aan het woord geweest die elk een aspect van het thema: "Doet u mee?" belichtten. De vertegenwoordigers van de uitgenodigde politieke partijen werden kort in de gelegenheid gesteld om daarop te reageren, evenals de overige aanwezigen.
Het was een boeiende avond, maar velen hebben hierna geconcludeerd dat er een vervolg zou moeten komen op deze avond met dit onderwerp. De politieke partijen hebben de bereidheid om verantwoordelijkheid te nemen voor de oplossing van problemen; de kerken moeten de vinger aan de pols houden en zich bezinnen op de vraag wat de verhalen van die avond betekenen voor de basis van het christelijk geloof: het doen van gerechtigheid. Op 6 maart is de datum van 11 oktober vastgelegd.

Aanmelden
Ook nu worden de politieke partijen, de plaatselijke kerken en diverse maatschappelijke organisaties en groeperingen uitgenodigd.
Locatie is deze keer De Baai, ingang Lukaserf 2; aanvang is 20.00 uur, u bent vanaf 19.45 uur welkom voor een kopje koffie of thee.
Voor vragen / informatie en aanmelding kunt u terecht bij Daniëlle Breedveld: dbreedveld@ziggo.nl.
We hopen weer op een grote opkomst en de inbreng van vele geïnteresseerden! [l]