Algemene ledenvergadering SC Unitas'30

ETTEN-LEUR - Het bestuur van Unitas'30 nodigt u allen uit voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering op maandag 8 oktober om 19.30 uur (in de kantine van Unitas'30).

De agenda is als volgt: opening; vaststellen notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 11-9-2017 en 22-6-2018; jaarverslag secretaris 2017-2018; financieel jaarverslag 2017-2018; begroting 2018-2019; verslag kascontrole; verkiezen nieuwe kascommissie; vaststellen contributies en voorgenomen beleidswijziging omtrent vrijwilligerscontributie; verkiezing bestuursleden. Martin Joosen (voorzitter): aftredend, verkiesbaar voor 1 jaar. Corné de Jong (hoofd voetbalzaken): aftredend, verkiesbaar voor 2 jaar. Ton van der Corput (secretaris): aftredend, verkiesbaar voor 2 jaar. Daarna nog de rondvraag en de sluiting.

De notulen van de vorige vergadering(en) en het jaarverslag van de secretaris kunt inzien op de website: https://www.unitas30.nl/interne-documenten. U moet hiervoor wel ingelogd zijn. U kunt het jaarverslag ook opvragen bij de secretaris(Ton van der Corput) via secretaris@unitas30.nl. Financiële verslagen of cijfers worden niet digitaal gedistribueerd maar kunnen worden ingezien op afspraak bij de penningmeester. Neem hiervoor contact op met de penningmeester (Martin de Kinderen) op penningmeester@unitas30.nl.

Alle stemgerechtigde leden (16 jaar en ouder op de dag van de vergadering) hebben toegang tot de ALV en hebben daarin ieder één stem. Ieder stemgerechtigd lid is bevoegd zijn stem te doen uitbrengen door een schriftelijk gemachtigd ander lid, dat echter in totaal niet meer dan twee stemmen kan uitbrengen. Een geschreven en ondertekende machtiging dient te worden overhandigd aan de secretaris bij binnenkomst in de kantine van Unitas'30.

Redactie clubmagazine

Graag zouden we in de loop van dit jaar een Clubmagazine uitbrengen. Dit is een proef en bij gebleken succes zal er jaarlijks een magazine verschijnen. Het moet een blad worden voor en door Unitassers, met interviews, foto's, puzzels, etc. Voor het redactieteam zijn we nog op zoek naar 2 tot 4 enthousiaste leden die het leuk vinden om hier op korte termijn een steentje aan bij te dragen. Het eerste overleg staat gepland op dinsdagavond 2 oktober en het is de bedoeling om het magazine voor de feestdagen uit te brengen. Voor die tijd zal het redactieteam ongeveer 4x bijeen komen.

Vind je het leuk om hier aan mee te werken? Meld je dan z.s.m. aan door een mail te sturen naar info@unitas30.nl. [l]