Reddingen van Internos JO11-2 keeper hielpen zeker mee aan de overwinning. FOTO FRED VAN TOLEDO Fred van Toledo

Internos JO11-2 wint derby

ETTEN-LEUR - Vandaag speelden de jongens van JO11-2 tegen de jongens van Unitas JO11-9.

Al meteen vanaf het begin zaten onze jongens er bovenop. In het eerste kwartier maakte Jasper de 1-0! Het ging de hele tijd aardig gelijk op, over en weer waren er kansen. De keeper van Unitas liet zien dat hij daar niet voor niets stond. In de rust was waren er nog geen doelpunten bijgemaakt. In de tweede helft gingen onze jongens er weer volop tegenaan. Jasper scoorde nogmaals en ook Ties pakte een doelpuntje mee. In de laatste 5 minuten maakte Unitas toch nog een doelpunt en stond het 3-1. Kian schoot daarna nog een vrije trap keihard op de paal en kon daarmee niet de score nog verder op laten lopen. Dat maakte niet meer uit, het eindsignaal klonk al vrij snel daarna. Een mooie thuisoverwinning voor onze jongens! Trots op hen!

Algemene ledenvergadering

In de kantine van Internos gaat deze om 19.30 uur beginnen op vrijdag 5 oktober. Toon je belangstelling en laat je horen tot a.s. vrijdag voor alle leden van 18 jaar en ouder.

JO19-1 laat winst uit handen glippen

De tweede competitie wedstrijd van Internos JO19-1 wasde uit derby tegen Unitas JO19-2. Internos begon nog redelijk goed aan de wedstrijd. Het was Mike die Internos op een 0-1 voorsprong bracht door snoeihard binnen te knellen van dichtbij. Ook het volgende doelpunt was voor Internos want het was Martijn die van bijna 20 meter met scherp schoot en voorde 0-2 zorgde. De overwinning leek voor het grijpen. Helaas kwam Unitas’30 goed terug en ze wisten nog voor rust de stand gelijk te trekken. Pal na rust verraste Unitas’30 Internos en scoorde de 3-2. Internos zocht de aanval maar benutte de kansen niet en uiteindelijk werd het 4-2 door een ongelukkig eigen doelpunt.

Internos behaalt eerste punten

De tweede competitie wedstrijd in de 4e klasse C op zaterdag moest Internos in Tilburg tegen SC ’t Zand spelen. Internos was veel sterker, maar de paal, de keeper van ‘t Zand of gewoon missers zorgden ervoor dat het heel lang 0-0 bleef. Pas ver in de 2e helft was het ingevallen stormram Rick v. Oostende die zich langs zijn man wurmde. De bal terugtrok op Davy gelukkig de zoveelste kans niet miste en de 0-1 binnen schoot. Komende zaterdag mag Internos weer naar Tilburg om tegen koploper Merlijn voor de 2e zege te gaan.