Projectkoor Etten-Leur treedt op in de Lambertuskerk.
Projectkoor Etten-Leur treedt op in de Lambertuskerk. Foto: Marieke Hanegraaf

AGENDA

Vrijdag 5 oktober

Modemarkt voor 55+

13:30 | Het Turfschip

Dat is nog eens gemakkelijk, alles lekker dicht bij elkaar. Lingerie, schoenen, mode, sieraden, tassen. U kunt uzelf helemaal aankleden op de Modemarkt in het Turfschip Etten-Leur op vrijdag 5 oktober tussen 13.30-16.30 uur. Gezellig winkelen bij u in de buurt. De Modemarkt is o.a. georganiseerd door Avoord in samenwerking met Turfschip en KBO-Leur.

Disco in Ut Praotuis

19:30 | Ut Praotuis

Vrijdag 5 oktober van 19.30-22.00 uur voor groep 5, 6, 7, 8 in Ut Praotuis, Achter de Molen 17. Zaal open om 19.15 uur. Kaartjes te koop bij Willy, Maerlantstraat 1; Sandra, Brederolaan 59; Kitty, Huygenslaan 91. Zorg dat je op tijd een kaartje koopt! Op vrijdag 5 oktober worden er na 18.00 uur geen kaartjes meer verkocht! Tip: kleed je niet te warm aan. Ouders: U dient uw kind binnen op te komen halen. De kinderen mogen niet alleen naar huis.

Zondag 7 oktober

Linedance middag

13:30 | Wijkgebouw de Gong

Zondag 7 oktober houden wij onze maandelijkse linedancemiddag. Wij dansen van 13.30-17.30 in Wijkgebouw De Gong aan de Trompetlaan 42 te Etten-Leur. Iedereen is van harte welkom om deze middag met ons te delen. Info: 06-29230906 (Helen).

Herfstbingo voor volwassenen

13:30 | Ut Praotuis

Zondag 7 oktober is het weer zover. De Herfstbingo voor volwassenen in Ut Praotuis. Met wederom geweldige prijzen in de vele ronden. Entree is gratis. Kaartverkoop in de zaal. Aanvang 13.30 uur, zaal open 13.00 uur. Kom op tijd vol=vol. Noteer ook vast de volgende bingo. Deze is op zondag 9 december.

Concert Lambertuskerk

15:00 | Lambertuskerk

Zondag 7 oktober nodigt de Orgelkring Jacobus Zeemans u graag uit op het voorlaatste concert van dit jaar. U kunt dan luisteren naar organist Rob Nederlof en naar het Projectkoor Etten-Leur onder leiding van Dieneke Bicknese-de Rhoter. In dit concert zal Rob de Prelude en Fuga over B.A.C.H. van Franz Liszt laten horen en een bewerking van Pierre Gouin van Pavane. Daarna zal hij als begeleider optreden van het Projectkoor Etten-Leur. Het koor voert het Requiem van Gabriël Fauré uit in een driestemmige bewerking van Ratcliff. Medewerking wordt verleend door Cecile Creusen, mezzo-sopraan. Concert begint om 15.00 uur. Meer informatie: www.jacobuszeemans.nl - https://www.facebook.com/orgelkringjacobuszeemans

Steve & Ainsley Apirana in huisconcert

18:00 |

Zondag 7 oktober zullen Steve & Ainsley Apirana uit Nieuw Zeeland een huisconcert geven aan de Brandseweg 21 in Etten-Leur. De ontvangst is vanaf 18.00 uur en de toegang is gratis. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Wel graag tevoren opgeven bij Hans en Gerda Muis, 076-5320973 of johan.e.muis@gmail.com. Steve is een Maori en behoort bij de beste gospelmusici die op dit moment in Australië werken en is een uitstekende gitarist en zanger. Ainsley zingt en schrijft veel liederen, waarvan een groot aantal zijn opgenomen op cd's. Hoewel met name jonge mensen voor dit concert worden uitgenodigd, staat de deur voor een ieder open. Maar zoals vermeld: wel graag tevoren aanmelden.

Huisconcert wordt verzorgd door Steve & Ainsley.