Tweede editie Brabants Lach & Lied Festival in Nieuwe Nobelaer

ETTEN-LEUR - Na het succes van vorig jaar presenteert Nieuwe Nobelaer op vrijdag 19 oktober de tweede editie van het Brabants Lach & Lied Festival. 'Un verrekes goeien avond' met tonpraters, muziek en worstenbroodjes.

Iedereen weet dat Brabanders geboren verhalenvertellers, grappenmakers en vertolkers van (levens)liederen zijn. Vorig jaar introduceerde Nieuwe Nobelaer het allereerste Brabants Lach & Lied Festival. Een avond voor en door Brabanders, met cabaretiers en muzikanten uit Etten-Leur en de provincie. Het was zo gezellig, dat Nieuwe Nobelaer het dit jaar nog eens over doet op vrijdag 19 oktober. Dit jaar ligt de nadruk op West-Brabant, met de beste 'tonpraoters' uit de regio: Andy Marcellissen, Twan van Oers, Joep de Wildt en Marleen Konings. De acts worden afgewisseld met muzikale intermezzo's verzorgd door Het Seniorenhart & Jeanny Nowak. De presentatie is in handen van Hans van Gils.

Deze Brabantse avond staat in het teken van datgene waar de provincie beroemd om is geworden: gezelligheid, warmte en humor. Een feestje als dit, is natuurlijk niet compleet zonder Brabantse lekkernijen. Daarom worden in de pauze worstenbroodjes uitgedeeld! Kaarten voor het Brabants Lach & Lied Festival zijn verkrijgbaar via www.nieuwenobelaer.nl of aan de balie.

Brabants Lach & Lied Festival, Nieuwe Nobelaer Etten-Leur, vrijdag 19 oktober, 20:15 uur, www.nieuwenobelaer.nl. [l]