Tijd om de nieuwe tuinplannen voor het nieuwe jaar op tafel te gaan leggen.
Tijd om de nieuwe tuinplannen voor het nieuwe jaar op tafel te gaan leggen. Foto:

Gebroeders van Klaveren, al meer dan 25 jaar een begrip voor al uw tuinwensen!

ETTEN-LEUR - De lente van 2019 komt er alweer snel aan! Tijd om de nieuwe tuinplannen voor het nieuwe jaar op tafel te gaan leggen, zodat u straks weer met de heerlijke temperaturen kan genieten van uw tuin.

"Juist in oktober en november is het de ideale tijd om uw tuin te laten veranderen of opnieuw aan te leggen, want in het najaar zijn de prijzen altijd gunstiger dan straks in het drukke voorjaar."

Gebr. van Klaveren is met meer dan 25 jaar ervaring de tuinspecialist. Of het nu gaat om een compleet nieuwe tuin / -renovatie of een kleine aanpassing, met van Klaveren komt u altijd tot een passende oplossing.

"Bij ons staat de klant voorop. Dat blijkt uit de persoonlijke benadering en de heldere, duidelijke afspraken zoals vaste prijzen! Geen onverwachte verrassingen en de klant betaalt dan ook pas na oplevering en tevredenheid.

Voor een goede prijs kunnen wij de tuin ophogen, bestraten, herbestraten, grasmatten leggen, kunstgras leggen, opnieuw aanplanten, schutting bouwen etc."

Bij ons is alles bespreekbaar, dus ook levering van alle materialen of het afvoeren van het vuil, oude stenen enz.

Onderhoudsvrije tuin

"Steeds meer mensen hebben het te druk of hebben 'geen groene vingers' en kiezen dan voor een nagenoeg onderhoudsvrije tuin. Wij barsten van de leuke ideeën om dit te realiseren. Juist in deze tijd is het verstandig om contact op te nemen voor een geheel vrijblijvende en gratis prijsopgave aan huis. Wij houden ons altijd aan de afspraken en leveren optimale en complete service. Bel of mail gerust voor een vrijblijvende afspraak!"

Bel nu Gebroeders van Klaveren, tel: 076-8200371, www.klaverentuin.nl. [l]