Miles against Cancer haalt ruim € 7.000 op

ETTEN-LEUR - Op 7 & 8 juli fietste team Miles against Cancer 500 kilometer dwars door Nederland. Dit met als doel om geld op te halen voor het bewegingsprogramma "MAXIMAal Bewegen" van het Prinses Máxima Centrum.

Na zo'n 24 uur fietsen finsihten de teamleden Remco Wevers en Peter Kuijlaars in de startplaats Etten-Leur. Hun route ging via het Prinses Máxima Centrum te Utrecht naar de woonplaats van Remco, Oldenzaal. Gedurende een belangrijk gedeelte van de tocht werden zijn vergezeld door één van de sponsoren. In de nachtelijke uren werd de terugreis aangevangen.

"Wat hebben wij toch een gelukkig en gezond leven, als we denken aan de kinderen die helaas dagelijks het gevecht met deze verschrikkelijke ziekte moeten aangaan", waren de woorden van Remco aan het einde van de tocht. Zij kijken terug op een fantastische tocht, waarbij de begeleiding onderweg optimaal is geweest.

Voor 2019 hebben beide heren al weer diverse plannen. Maar misschien hebben bedrijven en lezers voor hen leuke, gewaagde, sportieve uitdagingen. Dit geldt natuurlijk ook voor een eventueel doel. Hierbij geldt als criterium dat het moet staan in het teken van de strijd tegen (kinder)kanker. Laat het hen weten op Milesagainstcancer@gmail.com of via hun Facebookpagina.

Langs deze weg danken zij aan allen die hen en het bewegingsprogramma "MAXIMAal Bewegen" van het Prinses Máxima Centrum hebben gesteund op welke manier dan ook. "Zonder jullie hadden wij dit meer dan bijzondere resultaat nooit kunnen halen".

Misschien bent u als bedrijf toch ook enthousiast geworden om hen volgend jaar te steunen. Neem dan vrijblijvend contact op met Remco en Peter via: Milesagainstcancer@gmail.co.

Aan de film wordt momenteel nog gewerkt. Deze is later via hun facebookpagina te zien. [l]