Jan van der Wal aan zet met keurmeesters NBB.
Jan van der Wal aan zet met keurmeesters NBB. Rein Nuiten

Een mooi begin voor Beugelclub 't Palet

ETTEN-LEUR - De eerste twee speeldagen in oktober 2018 zijn alweer voorspoedig verlopen. Na een sfeervolle evaluatie van de eindstand van september ging eenieder vol voor de punten. Dat pakte helaas ook wel eens verkeerd uit. En zo blijkt maar weer eens, dat ook bij beugelen al te veel hooi op de vork kan leiden tot jammerlijke missers!

Piet Verhoeven speelde zeer bekeken en pakte (bijna) de volle winst in al zijn gespeelde partijen. Ook Jan van der Wal en Ries Jaspers sloten overwegend hun gespeelde partijen winnend af. Nog even voor alle duidelijkheid, er wordt gespeeld “twee tegen twee”. Het is dan ook van belang om, in geval van twijfel, even te overleggen met je medespeler. Eenmaal de afspeelhouding aangenomen moet in die richting gespeeld worden. Een regel die bij al teveel haast meestal wat verliespunten oplevert!

Al met al een mooi begin van het oktober-klassement, waarbij eenieder nog in de top drie kan komen. Martien de Jong moet op zijn tellen passen en Kees Naalden zal, na het missen van de eerste 2 dagen, ook flink aan de bak moeten. [l]