The Old Fashion Band.
The Old Fashion Band. Rein Nuiten

Wijkbelang Centrum-Oost presenteert Old Fashion Band!

ETTEN-LEUR - Zondag 14 oktober organiseert Wijkbelang Centrum-Oost (WBCO) een inloopmiddag. Inwoners van de wijk, jong en oud, zijn dan van harte welkom in wijkgebouw De Linde vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur. Woont u niet in wijk Centrum-Oost, maar vindt u het gezellig om eens te ervaren hoe gezellig het is in De Linde, kom dan gerust aan.

De muziek wordt dit keer verzorgd door The Old Fashion Band. Dit muziekgezelschap staat garant voor een gezellige zondagmiddag. Ze spelen eigen arrangementen jazz-muziek uit de jaren 1920-1960. Lekkere luister- en dansmuziek. Het is een kleine band met een unieke sound. Die klinkt zoals de populaire muziek klonk tussen 1925 en 1950/60, op een moderne manier vertolkt en aangevuld met zang. De bezetting bestaat uit, tenor- bariton- sopraan- en alt-saxen, fluit, ventiel-trombone, piano, gitaar, drums, contrabas en zangstemmen die vaak het hele firmament aan bereik hebben: alt, sopraan, tenor en bas.

Inloopmiddagen
Het doel van de inloopmiddagen is, naast genieten van de muziek, om in een ongedwongen sfeer met elkaar eens nader kennis te maken. Bestuursleden van WBCO zullen aanwezig zijn, zodat er gelegenheid is tot het stellen van vragen of het opnemen van wensen/ideeën. Dat alles gericht op bevorderen van de saamhorigheid in deze mooie / levendige wijk van Etten-Leur. Nog beter inspelen op de behoeften binnen de wijk en het organiseren van gezamenlijke activiteiten is daarbij de achterliggende gedachte. Dus als je een bijdrage wil leveren meld je dan gerust bij voorzitter Isabelle Borghouts, 06-20261554. Tot ziens zondag 14 oktober 2018 in De Linde. Noteer ook alvast de volgende inloopmiddagen in je agenda, 11 november 2018 en 9 december. [l]