Geen bootwedstrijd maar een kanttocht voor vissers HSV Steeds Groter

ETTEN-LEUR - Vanuit het clubhuis werd vertrokken naar Maassluis waar de wedstrijd werd vervist die al twee keer werd afgeblazen door de wind.

Na een klein uurtje rijden werden de leden verwelkomt door een heerlijk zonnetje dus de vooruitzichten waren goed.

Marco, Jeffry en Hennie waren vandaag de toppers, maar de grootste vis werd gevangen door Jan Schouw een gul van 58 cm. Dat is echt werken met de stroom die er het laatste uur stond. Er waren ook leden bij die een andere soort vingen, Jan van Oers had twee tongen. Hennie en Wijnand kwamen er achter dat gevlochten lijn niet zou brengen wat ze hadden gedacht. In overleg werd met nylon begonnen en dat scheelde meteen de helft. Elke vis kwam aan de kant. Rond twee uur werden de spullen opgeruimd en werden de aantallen geteld die meededen voor het concours.

Uitslag

1. Marco; 2. Jeffry; 3. Hennie; 4. Kees. Gedeelde plaatsen waren voor Ton, Wijnand, Jan en de grootste van vandaag was diegene die een gul wist te vangen, Jan Schouw.

Buiten het concours deed ook een opstapper mee. Opstappers kunnen altijd mee als ze zich op tijd aan melden voor een boot- of kanttocht. Ga dus een keer mee met HSV Steeds Groter.

De volgende vistocht is 28 oktober.[l]