Wandeling met Staatsbosbeheer in De Kelsdonk

ETTEN-LEUR - IVN organiseert op zaterdag 27 oktober in samenwerking met Staatsbosbeheer een mooie wandeling in het natuurgebied ‘de Kelsdonk’ . De wandeling zal begeleidt worden door een gids van Staatsbosbeheer die veel kennis van het gebied heeft. Dat levert de mooie verhalen en weetjes op.

Een paar jaar geleden heeft Staatsbosbeheer het natuurgebied en de looproute op de schop genomen. Wat zijn de plannen van Staatsbosbeheer voor dit natuurgebied? Tijdens de wandeling is er zowel oog voor de prachtige natuur als de ontstaansgeschiedenis maar zeker ook de toekomstplannen voor dit gebied. Doe je wandelschoenen aan, neem je camera en/of verrekijker mee!

Doe-dag
De doe-dag is op zaterdag 27 oktober en zal starten om 13.30 uur bij het Windgat nabij de hoek van de Haansberg/Bollendonkseweg. Hier bevindt zich ook ‘De Vangkooi’ en er is tevens een picknickplek ingericht. Het is ook mogelijk om met anderen vanuit het IVN-verenigingsgebouw (Lange Brugstraat 61, te Etten-Leur) te vertrekken; vertrek om 13.10 uur. De ‘doe-dag’ is rond 16:00 uur afgelopen.
Aanmelden graag via het inschrijfformulier op onze website: www.ivn-etten-leur.nl of via een e-mail naar: pr@ivn-etten-leur.nl [l]