Winst voor DIO/Hieronymus GD

ETTEN-LEUR - Op zaterdag 6 oktober was het waterpolo jeugdteam DIO/Hieronymus in Dongen te vinden om een competitiewedstrijd te spelen tegen De Vennen.

Tijdens deze tweede competitiewedstrijd van het dreamteam wist Damian al na minder dan anderhalve minuut te scoren. Gevolgd door Bas, die later in de wedstrijd nog drie keer scoorde. Een aanval van Lars werd tegengehouden door de keeper van de Vennen. In de 2e periode zette Lonneke een fantastisch doelpunt na een eerdere aanval van Siem. En werd er nog 3 keer gescoord, waaronder een mooie treffer van Miguel. Keeper Yorick zorgde ervoor dat er geen tegendoelpunten vielen met een voortreffelijke stop.

Na de rust kwamen de spelers van De Vennen strijdlustig terug en wisten zij twee punten te maken. Maar ook DIO/Hieronymus speelde fel. Een aanval door Jorrit, gevolgd door Siem, werd afgemaakt door Damian. Daarna een aanval van de Vennen, die tegengehouden wordt door Ay?a en Manley, die de aanval inzetten waarna weer een punt voor DIO/Hieronymus. Ondanks de eigen sterke aanval zette De Vennen 2 tegendoelpunten. In de laatste periode geeft Rick, na een wedstrijd sterke verdediging, een voorzet, die Jorrit met een doelpunt af kan maken. Ook Lars maakt in de laatste periode een prachtig doelpunt, maar in de laatste 3 seconden scoort De Vennen nog. Met deze eindstand 7-19 neemt komt DIO/Hieronymus op een gedeelde koppositie binnen deze competitie.

Lijkt waterpolo jou ook wel wat? Kom dan een keer meetrainen! Voor vragen kun je contact opnemen met Johan Meeusen, via voorzittertcp@gmail.com (Z&PC DIO, Etten-Leur) of Robert Elst via jeugdcoordinatorwaterpolo@zpv-hieronymus.com (ZPV Hieronymus, Roosendaal). [l]