SAN scheidsrechters Chris, Roeland en Con.
SAN scheidsrechters Chris, Roeland en Con. con voermans

Con Voermans voor de 150e keer hoofdscheidsrechter

ETTEN-LEUR - Karate do SAN leraar en internationaal scheidsrechter Con Voermans uit Etten-Leur was afgelopen zondag te Eindhoven tijdens het internationale Open Elhartri kampioenschap voor de 150 keer in functie als hoofdscheidsrechter van een OAV toernooi. OAV, Onder Auspiciƫn Van de Karate Bond Nederland, KBN.

Over heel Nederland worden zulke toernooien gehouden, om kwaliteit te waarborgen verleent de KBN alleen OAV aan scholen die hun toernooi conform het gesteld van de KBN uitvoeren. Binnen rayon Zuid vd KBN waar Con de verantwoordelijke scheidsrechter voor is worden diverse hele grote karate toernooien gehouden. Open Sittard, Battle of the Teams, Open West Brabantse en natuurlijk ook het Open Elhartri kampioenschap. 2 oud leden van SAN vochten ook verdienstelijk, beide voor het eerst in de cadetten klasse 14 / 15 jaar. Tim Helmons uit Oud Gastel verloor in de poule finale van een sterke tegenstander uit Tunesiƫ met 8-0, in de herkansing verloor hij van een sterk, fysiek en mentale tegenstander, helaas net geen brons. Sem Roovers uit Oudenbosch vocht zich door 3 rondes heen met snelle en hoge trappen, in de finale bleek de Tunesische tegenstander ook voor hem nog een maatje te groot. Beide komen nu uit voor de Rotterdams karateschool Unity, wij van SAN wensen hun veel succes daar. SAN was op het toernooi in Eindhoven met 3 scheidsrechters vertegenwoordigd, Chris Overbeeke, Roeland de Rijk en Con zelf.

Karate-do SAN heeft leden uit de volgende plaatsen: Bergen op Zoom, Roosendaal, Etten-Leur, Oudenbosch, Breda, Hoeven, Rucphen, Oud-Gastel, Prinsenbeek en Essen (Bel).

Agenda tip

Vanaf heden, te Etten-Leur, Bootcamp en Buitentraining karate.

7-9-2019, 17e open West Brabantse te Roosendaal.

www.karatedosan.nl - 06-24222772. [l]