De winnaar van de individuele wedstrijd, John Mathijssen.
De winnaar van de individuele wedstrijd, John Mathijssen.

HSV De Kleine Voorn

ETTEN-LEUR - Afgelopen zaterdag is onder prima omstandigheden ondanks dat de herfst al enkele weken geleden is begonnen, de jaarlijkse driekamp gevist tegen ESOX uit Hoge Zwaluwe en SIOG uit Wagenberg.

De vangsten waren prima in vak A waar veertien deelnemers 428 vissen vingen waarvan een groot aantal aan de maat. In vak B vingen zestien deelnemers 200 vissen, gemiddeld veel minder dan de concurrenten in het andere vak.

HSV De Kleine Voorn was als thuisvissende vereniging aan zijn stand verplicht om de beide andere verenigingen achter zich te laten en dat lukte dan ook.

De beste vijf vissers van onze vereniging vingen 195 vissen met een waarde van 1609 punten. SIOG werd tweede met 1091 punten behaald met 157 vissen. ESOX vergaarde 811 punten door 110 vissen te vangen.

Individueel was John Mathijssen, lid van HSV De Kleine Voorn, de beste. John ving 37 vissen waarvan er veertien boven de maat waren. De vissen van John vertegenwoordigden een waarde van 443 punten. Op de tweede plaats, eveneens namens onze vereniging, eindigde Michael van Ginneke met 391 punten behaald door 62 vissen te vangen, de meeste van alle deelnemers. De derde man op het podium was Wil Vissenberg van SIOG. Wil ving 36 vissen die een waarde hadden van 379 punten.

Programma voor de komende weken

Zaterdag 13 oktober: eerste wedstrijd van de Najaarscompetitie. Vissen in de Leurse haven van 12:30 tot 15:00 uur. Inschrijven tot 45 minuten voor aanvang in ons clublokaal café zaal Roeloffs.

Dinsdag 16 oktober: vijfde Leliewedstrijd. Vissen in de Leurse haven van 12:30 tot 15:00 uur. [l]