Activiteiten Leurse Leut op 13 en 14 oktober

ETTEN-LEUR - Nog steeds kunnen we genieten van mooie nazomerse dagen. Toch is de herfst al begonnen. Het is ’s morgens wat frisser en de bladeren kleuren en vallen reeds. Wat ook gaat ‘vallen’ zijn de prijzen van de bingo die Leurse Leut a.s. zondag organiseert.

Op zondag 14 oktober is de bingocommissie van karnavalsvereniging Leurse Leut daarom weer in actie om een gezellige en spannende bingomiddag te spelen. Vanaf 13.30 uur start de kaartverkoop in de bingozaal in het Turfschip aan de Schipperstraat op de Leur.
Vanaf 14.00 uur tot ongeveer 17.00 uur wordt het bingospel gespeeld in verschillende bingorondes. In elk ronde zijn mooie geldprijzen te winnen. Dus is het zeker de moeite waard om je bingogeluk te beproeven op zondag 14 oktober a.s.

Wat nog meer
Op zaterdag 13 en zondag 14 oktober is er een grote Snuffel- vlooien- rommel- en curiosamarkt in datzelfde Turfschip. Ook van Leurse Leut.
Alles met het doel om ook in het komende seizoen te kunnen zorgen voor karnavalsplezier voor jong en oud. Denk bijvoorbeeld aan onze Uit de Sleurmiddag, het Seniorenkarnaval, en de beide kindermiddagen: Zwaajgatjesbal en Turfkesmiddag.
Tot slot: aan de prijzen van de bingo kun je het motto herkennen: Wemme ut beste stukske! [l]