Eerste aanmeldingen CentrumFIT sportgala zijn binnen

ETTEN-LEUR - Op zaterdag 26 januari 2019 vindt de 37ste editie van het jaarlijks terugkerend sportgala Etten-Leur plaats. Maar een sportgala zonder kandidaten is uiteraard ondenkbaar.

Na de eerste oproep zijn ook de eerste aanmeldingen al binnen. Aanmelden kan voor de categorie sportman, sportvrouw en sportploeg. Ook voor de categorie sporttalent is aanmelden vanaf heden mogelijk. Ook voor de nieuwe categorie sporters met beperking komen reeds aanmeldingen binnen. Omdat dit een nieuwe categorie is doet de negenkoppige jury een klemmend beroep op de Etten-Leurse sportverenigingen en inwoners goed rond te kijken in hun vereniging en individuele sporters en/of teams aan te melden. Ook voor de categorie sporters met beperking.

Overigens heeft de jury tot nu toe zeker niet stil gezeten. Gedurende het hele jaar worden de prestaties van de Etten-Leurse sporters gevolgd en verzameld. Echter, dingen kunnen over het hoofd worden gezien en websites zijn niet altijd up-to-date. Begrijpelijk, heel veel verenigingswerk wordt door vrijwilligers gedaan. Dat geldt overigens evenzeer voor de jury.

Natuurlijk is het jaar nog niet om en wordt er nog volop gesport. Maar de tot nu toe bekende prestaties kunnen doorgegeven worden aan Riet Bias (rietbias@hotmail.com) Het aanmelden van kandidaten is overigens niet voorbehouden aan de sportverenigingen. Elke inwoner van Etten-Leur kan en mag sporters en of teams aanmelden. Schroom niet en help mee om alle sporters zoveel en zo duidelijk mogelijk in beeld te krijgen.[l]