Volop activiteiten en een nieuwe dirigent voor KoorBusiness

ETTEN-LEUR - Na een welverdiende en zonovergoten vakantieperiode hebben de leden van KoorBusiness er weer zin in.

7 oktober heeft het koor meegedaan aan Rooi Vol Koren, een gezellig korenfestival in St. Oedenrode. 57 verschillende koren lieten van zich horen op binnen- en buitenlocaties. KoorBusiness trad op in Mariëndal, een Cultureel centrum, waar het geluid goed tot zijn recht kwam.

Dirigent Gert-Jan begeleidde het koor en ons combo, die dag voor de laatste keer. Gert-Jan gaat zich op andere projecten richten in de toekomst. Wij zullen hem ontzettend missen, maar wensen hem alle goeds toe. Gert-Jan was vanaf de oprichting in september 2010 dirigent van KoorBusiness.

Maandag 8 oktober hebben we hem een mooi afscheidsfeestje gegeven, met een voorgedragen gedicht, een lied, taart, cadeaus en een drankje.

Voor de verandering heeft Gert-Jan voor ons gezongen; een dankjewel-lied op de melodie van ABBA’s Thank you for the Music. Wij zeggen Thank you Gert-Jan.

Nieuwe dirigent

Een nieuwe dirigent is gelukkig gevonden. KoorBusiness gaat voortaan verder met Rogier de Pijper als dirigent en hebben alle vertrouwen in hem. Jij ook? Kom dan bij een volgend optreden van KoorBusiness maar luisteren.

Het Decemberblok gaat nu onze aandacht vragen en daar gaan we de komende weken hard aan werken. Over waar en wanneer we optreden? KoorBusiness houdt u op de hoogte.

Vind jij zingen in een koor ook leuk, kom gerust een keer luisteren, maar neem vooraf even contact op met het secretariaat van KoorBusiness. Ook op onze website vind je meer info over ons. www.koorbusiness.nu of secretariaat@koorbusiness.nu[l]