Veranda's, het visitekaartje van Bruynseels-Vochten. Foto: Bruynseels-Vochten
Veranda's, het visitekaartje van Bruynseels-Vochten. Foto: Bruynseels-Vochten Foto: Bruynseels-Vochten

Bruynseels-Vochten is onbetwiste specialist in veranda's

KALMTHOUT - De firma Bruynseels-Vochten uit Kalmthout geldt al meer dan dertig jaar als de onbetwiste specialist in veranda's en ramen en deuren in aluminium en pvc. Dat is niet verwonderlijk. Het bedrijf is namelijk al vanaf het begin letterlijk en figuurlijk grensverleggend bezig.

DOOR ADDO SPRANGERS

Bescheidenheid siert de mens. Als het er echter echt op aankomt, kan er maar één de beste zijn. Het gestaag toenemende aantal trouwe klanten in zowel Nederland als België laat wat dat betreft niets aan de verbeelding over. Bij de firma Bruynseels-Vochten staan kwaliteit en vakmanschap dan ook al sinds het allereerste begin hoog in het vaandel. Wie gaat voor topkwaliteit tegen een eerlijke prijs, is bij Bruynseels-Vochten aan het juiste adres. Gedurende het gehele proces - van ontwerp tot en met plaatsing - wordt de klant bovendien nauwkeurig op de hoogte gehouden. Oprechte betrokkenheid is bij Bruynseels-Vochten immers de norm.

Visitekaartje
Veranda's vormen het visitekaartje van Bruynseels-Vochten. De medewerkers van het bedrijf zijn stuk voor stuk vakmannen in hun vakgebied en staan garant voor een hoogwaardige eigen productie en een vakkundige plaatsing. Met eigen productie-units worden veranda's naar keuze met aluminium of pvc volledig op maat gebouwd middels het ultramoderne machinepark van Bruynseels-Vochten. Hierbij worden de beste profielen, superisolerende beglazingen en uitstekende zonneweringen van gerenommeerde merken gebruikt.

Meerwaarde
Daarnaast heeft Bruynseels-Vochten daadwerkelijk oog voor de woning waar de veranda moet worden geplaatst. Bruynseels-Vochten zorgt ervoor dat de veranda echt wordt geïntegreerd in de woning zodat er een harmonieus geheel ontstaat. De fijn afgewerkte veranda is hiermee niet alleen een volwaardige uitbreiding van uw woning, zij betekent in alle opzichten een absolute meerwaarde voor uw huis. Zowel in de zomer als in de winter kan er dankzij de comfortabele veranda optimaal en levenslang worden genoten van tuin en leefomgeving.

Opendeurdagen
Tijdens de opendeurdagen op zaterdag 20 oktober en zondag 21 oktober 2018, doorlopend van 10.00 uur tot 17.00 uur, zet de firma Bruynseels-Vochten de deuren van haar bedrijf aan de Brasschaatsteenweg 292 wagenwijd open. Gedurende het opendeurweekend worden speciaal de veranda's van Bruynseels-Vochten in de schijnwerpers gezet en kunnen bezoekers uitgebreid kennismaken met het allerbeste op het gebied van verandabouw. Bezoek de uitgebreide toonzaal en laat u op de hoogte stellen van alle mogelijkheden. U bent van harte welkom! Surf voor meer informatie naar www.bruvo.be [l]