Net als de winst glipt deze Gunner er van tussen.
Net als de winst glipt deze Gunner er van tussen. Fred van Toledo

Overtuigende eerste winst Internos JO19-2

ETTEN-LEUR - Afgelopen zaterdag beloofde het prima voetbalweer te worden. Onze keeper Hans was jarig en na het in ontvangst nemen van de felicitaties vertrokken we op tijd in de richting van vv Zundert. De meeste voorgaande wedstrijden hadden we met een groot puntenverschil verloren terwijl het spelbeeld meer gelijkwaardigheid weergaf. VV Zundert bevond zich, net als wij, in de onderste regionen van de ranglijst en we hadden er alle vertrouwen in dat we deze keer met minimaal 1 punt huiswaarts zouden keren.

Na een goede warming-up waren we klaar om de strijd aan te gaan en de opdracht was helder; “van kiet af aan druk op de bal en de tegenstander geen ruimte geven”. Na het aftasten in de beginfase begonnen we steeds meer in ons spel te komen en kregen we vertrouwen. De 0-1 en 0-2 gaven ons steeds meer die zelfverzekerdheid waarnaar we zo naar verlangden. Toen onverwachts het tegendoelpunt viel hadden we even het gevoel van “het wordt toch zeker weer niet zo’n dag hè?”, maar het overwicht was zo overduidelijk dat het niet fout kón gaan. Toen uiteindelijk de verlossende 1-3 en 1-4 viel was de druk van de ketel en konden we lekker vrij de wedstrijd uitspelen. De einduitslag van 1-5 stond mooi op het scorebord, maar het hadden er in alle eerlijkheid veel meer kunnen zijn. De overwinning werd samen met de verjaardag van Hans uitgebreid gevierd in de kleedkamer. Drie punten gingen verdiend mee naar Etten-Leur! Er werd volop genoten van deze mooie overwinning en we gaan vooral dit goede gevoel vasthouden! Over twee weken wacht onze volgende tegenstander en ook tegen hen kunnen we de nodige punten pakken. Op naar de volgende wedstrijd!

Thuiswedstrijd verloren
Na nipte onverdiende nederlaag in Tilburg moest Internos thuis tegen The Gunners. Internos was de betere partij in de eerste helft en na goed druk zetten van Jorik kon Kjell 1-0 maken, maar om redenen die niemand duidelijk waren werd de goal afgekeurd. Na rust kwam er een onrustig Internos in het veld. De wedstrijd ging op en neer maar 7 minuten voor tijd was het The Gunners dat onverwacht scoorde. Internos voerde de druk heel erg op, creëerde eigenlijk kans op kans maar scoorde niet. Dat The Gunners in de laatste seconde met een lob van wel 40 meter de 0-2 scoorde was alleen nog voor de statistieken. Komende zaterdag een zware wedstrijd in Bergen op Zoom tegen DOSKO. Succes heren de ommekeer gaat wel komen.