AGENDA

Zaterdag 20 oktober

Dansavond

20:00 | brede school d'n Overkant

Zaterdag 20 oktober dansavond wijkvereniging de grient/sanderbanken. Op deze avond komen stijldanseres aan bod, maar de line dancers worden ook niet vergeten. DJ willy zorgt voor de muiziek. Aanvang 20.00 tot 24.00 uur. Adres brede school d'n overkant Edward Poppelaan 18.

Dansavond Maja Dansers

19:30 | Het Turfschip

De Majadansers is een Country Line Dans groep die al 20 jaar bestaat. Er wordt gedanst bij Café Zaal Hof van Holland aan het van Bergenplein elke zondagavond vanaf 19.30 uur. Maar de Maja Dansers organiseren al jaren grote dansavonden in de grote zaal van Het Turfschip, Schipperstraat 2. Zo ook zaterdag 20 oktober. Dan wordt er weer een dansavond gehouden en de muziek zal verzorgd worden door DJ Flying Lady. De zaal is open om 19.00 uur en de avond zal om 19.30 uur beginnen. Kaarten voor deze avond zijn te verkrijgen op de avond zelf aan de kassa of via een van de leden van de Maja Dansers.

Zondag 21 oktober

Oude Stijl Jazz Muziek middag

14:00 | De Linde

Zondag 21 oktober vindt weer de maandelijkse oude stijl jazz middag plaats georganiseerd door de Stichting Oude Stijl Jazz Etten-Leur. Uiteraard vindt het concert weer plaats in De Linde, Lambertusstraat 7 in Etten-Leur (parkeren aan de Wipakker aan de achterzijde van het gebouw). De aanvang is zoals gebruikelijk om 14:00 uur. De Stichting hoopt weer op vele bezoekers, dus breng gerust familie, vrienden en kennissen mee naar deze gezellige en ongedwongen middag oude stijl jazz. Wilt u meer weten over de Stichting en/of de concerten, bezoek dan eens de website www.jazzettenleur.nl.

Bingo

14:00 | Wijkgebouw de Gong

Op zondagmiddag 21 oktober wordt er weer een gezellige bingomiddag georganiseerd in wijkgebouw De Gong. U bent vanaf 13.30 uur van harte welkom. Het spel begint om 14.00 uur. Aan de bar in de mooie huiskamer zijn dranken tegen laag tarief verkrijgbaar. Er zijn cadeaubonnen te winnen! De bingo wordt om de zes tot zeven weken georganiseerd. Op 18 november is de volgende bingomiddag. Voor vragen kunt u contact opnemen met Ineke Nelemans: 06-12670907.

Inloop Etten-Leur zuid

14:30 | Ut Praotuis

Zondag 21 oktober is het inloop in ut Praotuis, gemeenschapsgebouw van Banakkers aan Achter de Molen te Etten-Leur. Optreden Saxomore, een gezelschap van zeven personen een koperensemble van saxofoons. Daarnaast is er nog de mogelijkheid een gezamenlijke etentje te nuttigen, dit tegen onkostenvergoeding bij entree. De entree zelf is gratis alsmede een kop koffie. Aanvang 14.30 uur en om 16.30 uur bij opgave een gezellig etentje.

Woensdag 24 oktober

PCOB-middag

13:45 | De Linde

Op de volgende activiteitenmiddag van de PCOB van 24 oktober wordt een korte presentatie vertoond met foto's van de succesvolle dagtocht in mei dit jaar. Verder wordt de middag gevuld met een aantal verhalen door onze voorzitter ondersteund met beeldmateriaal. Belangstellenden zijn van harte welkom om 13.45 uur in de grote zaal van de Linde, Wipakker 16, Etten-Leur.