Theo Eyewear bij Oogwereld Govaert.
Theo Eyewear bij Oogwereld Govaert. Foto: Alain Six

Theo Eyewear dagen op 19 en 20 oktober

ETTEN-LEUR - Het merk THEO staat voor exclusieve, vernieuwende en verrassende brilmode uit België. De brillen zijn kleurrijk, vrolijk, fris en eigenzinnig. En natuurlijk ontbreekt de humor niet.

Bij Oogwereld Govaert in Etten-Leur kunt u op vrijdag 19 en zaterdag 20 oktober onder het genot van een hapje en drankje kennis maken met één van de meest kleurrijke brillenmerken ter wereld. Een extra uitgebreide collectie is dan aanwezig.

Ware kunstwerkjes
THEO heeft zich nooit wat aangetrokken van modetrends. Als er al iets van de heersende trends in de ontwerpen te zien is, dan is dat altijd met een knipoog. De brillen zijn ware kunstwerkjes, met veel liefde ontworpen en in kleine oplages geproduceerd. Oogwereld Govaert beschikt over een grote collectie THEO monturen in tal van kleuren en pasvormen.
Kom het flamboyante Belgische merk THEO ontdekken. Als u tijdens de THEO dagen een complete bril uit de THEO collectie koopt, dan is bij aanschaf van een 2de complete bril uit de vintage THEO collectie het 2de montuur al verkrijgbaar vanaf € 150,-! Vraag in de winkel naar de mogelijkheden en voorwaarden. U krijgt bij aankoop van een THEO bril ook een Belgisch presentje cadeau.

Oogwereld Govaert, Bisschopsmolenstraat 75, Etten-Leur, Tel. 076 5033170, www.oogwereld.nl [l]