Bjorn Bosmans, captain.
Bjorn Bosmans, captain. Dennis Blaak

Nieuwkomer Tennisclub Etten wordt gelijk padelkampioen in hoofdklasse

ETTEN-LEUR - Met een flitsende start, net na oplevering en opening van de padelbanen, is de eerste padelcompetitie van start gegaan bij Tennisclub Etten.

Met twee teams in de hoogste klasse op zaterdag was TC Etten een nieuwkomer in de landelijke KNLTB najaar padelcompetitie. Drie weken na de officiƫle opening van de padelbanen stonden de twee teams van TC Etten al tegenover elkaar op de eerste competitiedag. Na achteraf bleek was dit onderlinge duel ook direct bepalend voor de eindstand in de competitie. Ook de wedstrijden tegen Gilze 1, Ulvenhout 1, Oud Beijerland 1 en Roosendaal 1 werden door het team van captain Bjorn Bosmans zonder puntverlies afgesloten. Met in de eindstand de teams van TC Etten op een eerste en tweede plaats mogen we spreken van een succesvolle, veelbelovende start.

Ook in het voorjaar zal er weer een padelcompetitie worden georganiseerd. Omdat er inmiddels een groter aantal leden van TC Etten actief padel spelen zullen er dan ook meer teams deelnemen aan de competitie die op vrijdagavond, zaterdag en zondag wordt gespeeld.

Wil je ook eens padel of tennis proberen? Meld je aan op info@tennisclubetten.nl.

Of misschien wil je met een groepje vrienden of vriendinnen eens een leuke activiteit doen met zijn allen. Ook daarvoor mag je ons benaderen! [l]