Belangrijke zege voor Focus 1

ETTEN-LEUR - Focus 1 speelde een spannende wedstrijd uit bij Volharding/Emergo in Yerseke. Het was en wedstrijd waarbij niet voorspelt kon worden wie deze zou gaan winnen. Beide teams deden niet voor elkaar onder en maakte er zo een spannende strijd van. Nadat de scheidsrechter beëindigde stond er een nipte 7-8 stand in het voordeel van Focus 1 op het bord. De punten gingen mee naar Etten-Leur en hopelijk volgen er nog meer.

Focus 2 mocht in hun uitwedstrijd aantreden tegen Erasmus 3 een niet te onderschatten tegenstander. Het was een zeer gelijk opgaande strijd waarbij eigenlijk om en om gescoord werd. Het was wel Erasmus dat begon met scoren. Met de rust stond er een mooie 4-4 op het bord. Het begin van de 2e helft leverde een zelfde beeld op. Twee aan elkaar gewaagde teams met een gelijk opgaande score. Dit tot de stand va 6-6. Toen werd er gewisseld bij Erasmus en kwam kwamen er wat “talenten” van Erasmus op het veld al dan iet vanuit wat hogere teams in de breedteklasse. Focus kon daar moeilijker tegenstand aan bieden en kwamen op een 11-7 achterstand. Ze mochten wel in de allerlaatste minuut de eindstand van 11-8 op het bord brengen. En zo ging een goed gespeelde wedstrijd alsnog verloren. Jammer. Doelpunten van Focus kwamen op naam van: Pieter 2 maal, Jan 2 maal en Christine, Susan, Herman en Angelique elk 1 maal.

Focus 1-Terda 1 av.15.30u

Dit zijn zowat de laatste wedstrijden van de eerste helft van de veldcompetitie. Langzaam gaan de teams zich voorbereiden op de zaalcompetitie en vanaf de eerste week in november zal er weer getraind worden in de zaal zowel in Etten-Leur als in Zevenbergen. Hierover een andere keer meer. [l]