Beelden en schilderijen van Chris Licher en Caroline Jacobs te zien op 27 en 28 oktober, Markt 52a.
Beelden en schilderijen van Chris Licher en Caroline Jacobs te zien op 27 en 28 oktober, Markt 52a. Foto:

AGENDA

Woensdag 24 oktober

PCOB-middag

13:45 | De Linde

Op de volgende activiteitenmiddag van de PCOB van 24 oktober wordt een korte presentatie vertoond met foto's van de succesvolle dagtocht in mei dit jaar. Verder wordt de middag gevuld met een aantal verhalen door onze voorzitter ondersteund met beeldmateriaal. Belangstellenden zijn van harte welkom om 13.45 uur in de grote zaal van de Linde, Wipakker 16, Etten-Leur.

Vrijdag 26 oktober

Meditatie Innerlijk geluk

9:00 | Lambertuskerk

Alida van Veldhoven, lid van ZIEL, deelt haar kennis en ervaring met meditatie voor hen die graag een uurtje tot rust komen. Het najaar staat in het teken van de binnenkamer van de ziel en het innerlijk geluk. De eerste meditatie is vrijdag 26 oktober om 09.00 uur. Meditatie Innerlijk geluk: 26 oktober, 30 november en 28 december, 09.00-10.00u. Locatie: Lambertuskerk Markt 62 4875CG Etten Leur. Aanmelden mag: contact@zininetten-leur.nl. Toegang: Vrijwillige bijdrage.

Lezing

19:30 | Lambertuskerk

Vrijdag 26 oktober 2018 komt filosoof en schrijver Miriam van Reijen spreken over stoïcijnse levenskunst. Tijd: 19.30-21.30 uur in de Lambertuskerk, Markt 62 4875CG Etten Leur. Aanmelden kan: contact@zininetten-leur.nl Er wordt entree gevraagd. ZIEL richt zich op iedereen die op het terrein van kunst, cultuur, zingeving en spiritualiteit verdieping zoekt, ongeacht geloof of religie. Meer info www.zininettenleur.nl.

Stoïcijnse levenskunst

19:30 | Lambertuskerk

Miriam van Reijen verdiept onze zoektocht met de Stoïcijnse levenskunst. Ze neemt ons mee om het filosofische gesprek te verfijnen. Een kans om onze eigen gesprekskunst op een hoger plan te brengen! Miriam is een bekende filosoof, schrijver en veel gevraagd spreker. Van haar hand is o.a. het boek 'Stoïcijnse levenskunst: evenveel geluk als wijsheid'. Ze heeft ook de opening van ons jaar verzorgd. Vrijdag 26 oktober, 19.30-21.30u, Lambertuskerk Markt 62, 4875 CG Etten-Leur. Toegang: er wordt entree geheven. Aanmelden mag: contact@zininetten-leur.nl.

Halloweenoptocht in de Banakkers

18:30 | Ut Praotuis

Vrijdag 26 oktober van 18.30 uur tot ongeveer 19.30 uur. Start en finish ut Praotuis. Kinderen t/m groep 4 verplicht onder begeleiding van een volwassene. Kinderen van groep 5 t/m 8 lopen op eigen verantwoording mee. Verkleden mag! Kosten: Gratis bij gebruik van eigen lampion (op batterijen verplicht). Lampionset (compleet) te koop om 18.15 uur bij Ut Praotuis. Bij regenweer gaat de tocht gewoon door. Kom te voet of met de fiets. Beperkt parkeren.

Zaterdag 27 oktober

Repair Café in de Gong

12:00 | Wijkgebouw de Gong

Zaterdag 27 oktober opent wijkgebouw de Gong weer haar deuren voor het Repair Café Etten-Leur van 12.00 tot 16.00 uur. Heeft u een kledingstuk waaraan iets vermaakt moet worden? Een lekke fietsband? Een airfryer die het niet meer doet? Weigert uw stofzuiger? Doet uw laptop niet meer wat u wilt? Of mankeert er iets aan het speelgoed waar uw kind of kleinkind graag mee speelt? Kom eens langs en krijg gratis advies! Indien mogelijk repareert een van onze medewerkers het door u meegebrachte apparaat, kledingstuk, speelgoed of uw fiets. Kosten: een vrije en vrijblijvende gift. Niets te repareren, maar zin in een praatje of wat rondkijken? We zien u graag komen, de koffie staat klaar!

Expositie beelden en schilderijen

13:00 | Markt 52A

Zaterdag 27 en zondag 28 oktober is er een expositie van Chris Licher (beelden) en Caroline Jacobs (schilderijen) op de Markt 52A in Etten-Leur. Een bijzondere combinatie van beelden en schilderijen in een mooie knusse ruimte. U bent beide dagen van harte welkom om deze expositie te bezoeken. Toegang is uiteraard gratis. Zaterdag van 13.00 tot 16.30u. Zondag van 12.00 tot 16.00u.

Halloween van west naar oost

19:00 | Wijkgebouw D'n Drempel

Zaterdag 27 oktober organiseren de wijkverenigingen Centrum West en Centrum Oost van Etten-Leur samen een geweldige halloween. Samenkomst / vertrek is omstreeks 19.00 uur vanaf wijkgebouw D'n Drempel in Centrum West, Papenstraat 47. Door diverse straten in Centrum West gaat de stoet via het Raadhuisplein door het Oderkerkpark naar De Linde, gelegen aan de Lambertusstraat / Wipakker. In De Linde is er voor eenieder een hapje en een drankje en vooral een sfeervolle disco!! Bij slecht weer is er een aangepast programma, met name voor de tocht. Bij aankomst in D'n Drempel krijg je daar dan informatie over. Komt dus allen, want het zal er weer spannend, maar vooral gezellig, aan toe gaan!