Kleuterlokaal van 't Kofschip.
Kleuterlokaal van 't Kofschip. Foto:

- ADVERTORIAL -

Frisse kijk op onderwijs op 't Kofschip in Etten-Leur

ETTEN-LEUR - Het traditionele klassikale onderwijs is niet meer passend in de huidige tijd en toe aan een restyling. Op basisschool 't Kofschip wordt deze restyling voortvarend opgepakt, zowel in de inrichting en aankleding van het gebouw als in de vormgeving van het onderwijs.

In de zomervakantie zijn de ruimtes van 't Kofschip in Brede school Het Voortouw flink onder handen genomen. Moderne kleuren en frisse, nieuwe meubels sieren het gebouw. Vooral de benedenverdieping waar de onderbouw (de kleuters en groep 3) zijn gehuisvest is van top tot teen onder handen genomen. Bij alles is rekening gehouden met een moderne kijk op onderwijs, ruimte voor gepersonaliseerd leren, spelend leren en ontwikkelen door gebruik te maken van gevarieerde werkvormen. Leren gebeurt niet alleen maar op een stoel, aan een tafel met een boek en een schrift. Leren kan op allerlei manieren!

Onderwijsconcept
Onderwijs pas je niet zo makkelijk aan als de inrichting van een gebouw, dus het nieuwe onderwijsconcept is niet ineens volledig af, dit gaat stapje voor stapje. De eindopbrengsten van de school waren al op orde, maar kwaliteit van een school zit in meer dan toetsresultaten.
Prioriteit blijft altijd de optimale ontwikkeling van elk kind. Door aan te sluiten bij talenten van kinderen wordt elk kind gestimuleerd het beste uit zichzelf te halen.

Afspraak maken
Interesse in de school? Maak dan een afspraak via 076-5011025 of stuur een mail kofschip@pco-ettenleur.nl. [l]