Inloopconcert De Cantorije in De Linde

ETTEN-LEUR - Op uitnodiging van buurtvereniging Centrum Oost geeft gemengd koor De Cantorije zondag 11 november een inloopconcert in ontmoetingscentrum De Linde aan de Lambertusstraat.

Het gemengd koor, dat uit ruim veertig leden bestaat, is vanaf 14.00 uur te horen en zal vanaf dat tijdstip regelmatig optreden met een gevarieerd en licht programma. Het koor staat onder leiding van dirigent Marc van den Broek. Iedereen kan deze middag in De Linde binnenlopen om te komen luisteren. Parkeren kan het beste op het parkeerterrein achter Der Linde aan de Wipakker.
De Cantorije is een van de verenigingen die gebruik maken van een ruimte in De Linde waar het iedere woensdagavond vanaf half acht tot half tien repeteert.
Het koor geniet een goede reputatie in Etten-Leur en bestaat volgend jaar vijftig jaar. Dit gouden jubileum zal in 2019 met diverse activiteiten worden gevierd met onder andere op 9 februari een kort concert en receptie in De Linde en in november met een jubileumconcert. Om financieel bij te dragen aan de kosten van de viering van het gouden jubileum wordt zondag een verloting gehouden met mooie prijzen. [l]