Piet Verhoeven, 2e van rechts, winnaar oktober 2018. FOTO REIN NUITEN
Piet Verhoeven, 2e van rechts, winnaar oktober 2018. FOTO REIN NUITEN Rein Nuiten

Beugelclub 't Palet, 'n geweldige middenmoot

ETTEN-LEUR - Dat oktober een spannende finale zou kennen zagen we al aankomen. Alleen een paar missers van Piet Verhoeven zouden hem van de winst kunnen afhouden. Helaas was Piet verhinderd op woensdag 31 oktober, dus verliespunten zaten er niet in.

De naaste rivalen konden het verschil net niet dichten en zo werd Ries Jaspers derde, Rein Nuiten tweede en Piet Verhoeven dus eerste. In de middenmoot was het evenwel nog spannender. Zes beugelaars eindigden met een verschil van slechts 1,4 punten tussen de vierde en de negende plaats. Gonnie van der Wal 26,67. Jan van der Wal 26,43. Kees Naalden 26,40. Johan Hoppenbrouwers 25,91. Tonny Geldtmeijer 25,90 en Martien de Jong 25,33 gemiddeld. Piet Vermunt pakte de rode lantaarn over van Johan Hoppenbrouwers. Het gemiddelde over alle spelers is in oktober 26,34 op een maximale score van 30,00. Daar mogen de beugelaars van ’t Palet best wel trots op zijn!

Vrijdag 2 november dus aan de bak voor revanche. Want ook bij beugelen telt iedere plaats, ook al is het prijzengeld niet te vergelijken met darten, wielrennen of voetballen! Een prima start voor Johan Hoppenbrouwers, Hugo Noback en Ries Jaspers. Ook Piet Verhoeven was weer terug van weg geweest en won al zijn gespeelde partijen. De finish van november is nog ver weg, maar dat het opletten is moge duidelijk zijn! [l]