VV Internos jubilarissen gehuldigd

ETTEN-LEUR - Afgelopen zaterdag 3 november werden de jubilarissen van Internos gehuldigd. Ook dit jaar hadden we weer een paar bijzondere jubilarissen, te weten: Patricia van de Riet de eerste vrouw 25 jaar lid is; Wim van den Bemt 60 jaar lid; Jan Bulkmans 70 jaar lid.

Alle jubilarissen hebben een speldje, een bos bloemen en een foto uit het archief mogen ontvangen. Dhr. Jos Martens wist over iedereen wel een mooi verhaal te vertellen.

Wethouder Kees van Aert heeft de ceremonie voor Wim van den Bemt en Jan Bulkmans verricht. Jan Bulkmans verraste de wethouder zelf ook nog met een mooie foto uit zijn archief uit de tijd dat de wethouder nog uitbater was van Het Koetshuis en met een eigen team actief was bij Internos.

Na de wedstrijd tegen Willem II (3-3) werden er nog 2 jubilarissen van het Zaterdag 1, Jelle Coremans, en Zaterdag 4, Alex van Eekelen, gehuldigd, welke met het hele team aanwezig waren.

Het was een erg gezellige middag met veel bijzondere mensen en mooie verhalen. Internos is er erg trots op deze jubilarissen in hun midden te mogen hebben!

Filmochtend

Op zondag 16 december is er weer een filmochtend van vv Internos bij de C-cinemas bioscoop in Etten-Leur. Je kan dan met korting naar leuke films. Welke dat zijn, is nu nog niet bekend, maar tegen die tijd komen weer een hoop nieuwe films uit. Zodra de films bekend zijn horen jullie dat meteen. De filmochtend is voor leden van Internos, familie, vrienden en kennissen. Zet de datum alvast in je agenda!

Internos laat punten liggen

Een uitermate slechte start zorgde ervoor dat Internos al na luttele minuten thuis met 0-2 achterstand tegen Willem II. De rest van de wedstrijd was een inhaalwedstrijd voor Internos dat veel sterker was maar ontzettend veel kansen mistte. Voor rust wist Internos al gelijk te komen tot 2-2 door doelpunten van Kjell, uit penalty, en Devin uit een voorzet van Kjell. Na rust kwam Internos weer achter doordat de keeper een bal bij een vrije trap uit de handen liet glippen. Internos voerde de druk op maar moest lang wachten voor de 3-3 verscheen. Uiteindelijk was het Davey die knap inkopte uit een corner van Kjell. Internos kreeg genoeg kansen om te winnen maar mistte helaas net zo vaak, en moet dit tegen deze tegenstander toch beschouwen als 2 verliespunten.