Optreden van Cantorije met veel plezier!
Optreden van Cantorije met veel plezier! Foto: De Cantorije

AGENDA

Vrijdag 9 november

Disco in Ut Praotuis

19:30 | Ut Praotuis

Vrijdag 9 november voor groep 5-6-7-8 in Ut Praotuis, Achter de Molen 17 van 19.30 tot 22.00 uur. Zaal open om 19.15 uur. Kaartjes te koop: Willy, Maerlantstraat 1; Sandra, Brederolaan 59; Kitty, Huygenslaan 91. Zorg dat je op tijd een kaartje koopt! Op vrijdag 9 november worden er na 18.00 uur geen kaartjes meer verkocht! Tip: kleed je niet te warm aan. Ouders: U dient uw kind binnen op te komen halen. De kinderen mogen niet alleen naar huis.

Zaterdag 10 november

Speelgoed- en kledingbeurs

14:00 | Brede School de Pijler

Op zaterdag 10 november organiseert wijkvereniging De Schoenmakershoek een speelgoed- en kledingbeurs. De -dure- decembermaand komt weer in zicht en de uitgaven volgen elkaar de komende tijd vlug op. Deze beurs is een mooie manier om goedkopere producten te kopen. De beurs wordt gehouden van 14.00-16.30 uur in Brede School de Pijler aan de Gruiterstraat 1 te Etten-Leur. Entree is geheel gratis. Mocht u nette (kinder) kleding of speelgoed (in goede staat) willen verkopen, stuur dan voor 27 oktober een mail naar activiteiten@deschoenmakershoek of stuur een bericht via Facebook. Iedereen uit Etten-Leur en omstreken is van harte welkom deze middag!

Zondag 11 november

Inloopmiddag met zang in Centrum-Oost

14:00 | De Linde

Zondag 11 november organiseert Wijkbelang Centrum-Oost (WBCO) een inloopmiddag. Inwoners van de wijk, jong en oud, zijn dan van harte welkom in wijkgebouw De Linde vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur. Woont u niet in wijk Centrum-Oost, maar vindt u het gezellig om eens te ervaren hoe leuk het is in De Linde, kom dan gerust aan. De muziek wordt dit keer verzorgd door het koor Cantorije. Ca. 40 zangers en zangeressen brengen een gevarieerd programma in meerdere talen, van klassiek tot lichte muziek. Het koor streeft een hoge kwaliteit na en neemt regelmatig deel aan korenfestivals. Noteer ook alvast de volgende inloopmiddag in je agenda, 9 december 2018. Nadere informatie daarover volgt tijdig.

Zondagmiddag-inloop in Kloostergaard

14:30 | Kloostergaard

Op 11 november bent u van harte welkom op de zondagmiddag-inloop in 't warm hart van Kloostergaard. Daar treedt vanaf 14.30 uur Het Gezelligheidskoor uit Hoeven op. De toegang is gratis evenals het eerste bakje koffie.

Maandag 12 november

Lezing Vrouwen Profiel Etten-Leur

19:30 | De Linde

Het Vrouwen Profiel Etten-Leur organiseert een lezing over rouwverwerking door de heer M. Sprangers op maandagavond 12 november m 19.30 uur in "De Linde". We hebben allemaal in ons leven dierbaren verloren en we zullen hiervoor ook in de toekomst niet gespaard worden. Rouwen hoort bij dit verlies en de heer Sprangers zal ons hierover vertellen. Aan de orde komen: Wat is rouw? Alle facetten van rouw; wat maakt dat rouw zo verschillend kan zijn. Hoe verder: aandacht voor troosten, boosheid, schuldgevoel. Na de lezing is er gelegenheid om vragen te stellen. Belangstellenden zijn welkom tegen een kleine vergoeding. Voor inlichtingen: mevr. M. Verbeem, voorzitter; tel. 076 5034055.