Hobbymarkt in ut Praotuis Etten-Leur

ETTEN-LEUR - Zondag 18 november is er voor de 3de keer een grootse hobbymarkt in Ut Praotuis Achter de Molen Etten Leur zuid. Vele hobbyisten, die regelmatig in Ut Praotuis hun hobby beoefenen, willen graag hun werk laten zien aan de inwoners van Etten-Leur.

Het is een diversiteit van hobby’s die gepresenteerd worden. Maar ook de creatieve werkplaats is al 3 jaren 2 x per maand actief in Ut Praotuis. Inwoners van Etten Leur die kampen met geheugenproblemen kunnen onder begeleiding van lokale kunstenaars en vrijwilligers schilderen, tekenen, kleien of mozaïeken.

Binnenkort komt er weer een workshop Ikebana. Iedere workshop bestaat uit 4 bijeenkomsten en wordt begeleid door plaatselijke kunstenaars.

Op deze hobbymarkt is er een expositie van de gemaakte werken; schilderijen, houtskool - en bistertekeningen, keramische en mozaiekwerkstukken. De bezoekers kunnen tijdens de hobbymarkt zondag zelf ook creatief bezig zijn. Onder begeleiding van Jeanne Gobbens kunnen zij een mozaïek maken met knopen.

Kunstenares Leonie van de Logt is ook aanwezig, zij maakt bijzondere miniaturen.

Natuurlijk is de entree gratis en ook het eerste kopje koffie of thee bieden wij U zonder kosten aan. U bent allemaal welkom in ut Praotuis, het wijkgebouw van de Banakkers, tussen 14.00 en 16.30 uur. Uw auto ook nog eens gratis kunt parkeren. [l]