Succesvolle eerste editie KV Focus Pubquiz

ETTEN-LEUR - Er waren geen wedstrijden afgelopen weekend. Maar dat wil niet zeggen dat er niets te beleven was.

Op vrijdag was er de allereerste editie van de KV Focus Pubquiz. Met 42 deelnemers voor deze eerste keer mogen we stellen dat het een goeie opkomst is geweest. In 4 rondes werd bepaald wie van de teams de meeste antwoorden goed had. Dat het spannend was bleek wel uit het feit dat er een beslissingsvraag nodig was om uit te maken wie de winnaars zouden zijn. Uiteindelijk bleek het team Van Alles Wat die de eindoverwinning mochten claimen. Al met al was het een gezellige en ook nog leerzame avond die zeker voor herhaling vatbaar is. Annemieke, Anouk en Siska bedankt voor de organisatie.

Korfbal bij KV Focus

Dus het is niet alleen korfbal wat er bij KV Focus gedaan wordt. Maar het beoefenen van korfbal is wel de hoofdmoot natuurlijk. Er zijn wel pluspunten om korfbal bij KV Focus te gaan beoefenen. Zoals iedereen al weet is korfbal de enigste sport die gespeeld wordt met gemengde teams. Een team bestaat uit vier jongens/heren en vier meisjes/dames. Er wordt 2x per week getraind en in het weekend zijn er wedstrijden te spelen. Alleen de allerjongste spelen in viertallen met natuurlijk aangepaste hoogte wat betreft de korf. In de winter wordt er gewoon doorgespeeld, maar dan in de zaal met een aparte competitie. Als je zou willen korfballen bij KV Focus ben je natuurlijk van harte welkom. Een ding is zeker: we hebben geen wachtlijst. Men kan na wat training gelijk ingezet worden in een van de teams. Momenteel trainen de senioren op Maandagavond en Woensdagavond in de Borgh in Zevenbergen. De jeugd traint op Dinsdagavond allemaal in het Turfschip maar ook Senioren 3. Op Donderdagavond traint de jeugd in de zaal van de KSE in Etten-Leur. Het komende weekend spelen zowel Focus 1 al Focus 2 een oefenwedstrijd in zaal.

Programma

Zaterdag 17 november

Focus 2-Eureka 2 av.11.10 uur Turfschip Etten – Leur

Focus 1-Eureka 1 av.12.20 uur Turfschip Etten – Leur

Deze wedstrijden zijn voor iedereen gratis te bezoeken. Dus kom gerust binnen. Een week later komen bijna alle teams in actie op het eerste weekend van de zaalcompetitie. Voor meer info over KV Focus verwijs ik naar onze site www.kvfocus.nl en vanuit daar kan men doorklikken naar onze facebook pagina.[l]