Frans Bauer en de meiden van DSE MO 13. FOTO ESTER DONSELAAR
Frans Bauer en de meiden van DSE MO 13. FOTO ESTER DONSELAAR Ester Donselaar

Heb je even voor DSE MO13

ETTEN-LEUR - In Dinteloord moesten de meiden van MO13 zaterdag 10 november in alle vroegte voetballen tegen Prinsenland. De DSE meiden staan op de derde plaats in de competitie waarin nog van alles mogelijk is.

DSE ging de eerste helft goed van start en wist met overtuiging de tegenstander op de eigen helft te houden. Na 10 minuten viel de eerste goal, al snel gevolgd door nog een prima doelpunt waarbij er onderling goed samengewerkt werd. In de tweede helft werd de voorsprong, mede dankzij de enthousiaste aanmoediging van de grote club meegereisde ouders, uitgebreid naar 0-3. Met een dansje op het veld werd dit gevierd. De DSE-meiden bleven druk zetten wat nog resulteerde in een eigen goal van de tegenstander. 0-4: een mooie, verdiende winst die ervoor zorgt dat DSE MO 13 de derde plaats in de competitie vasthoudt. Op weg naar de warme douche liepen de meiden een vrolijke, enthousiaste bekende Nederlander tegen het lijf. Frans Bauer nam de tijd om met alle meiden op te foto te gaan en af te sluiten met een toffe teamfoto.