De Linde loopt helemaal vol voor Down South Jazzband

ETTEN-LEUR - Onlangs was de Down South Jazzband te gast bij de Stichting Oude Stijl Jazz Etten-Leur. Dit orkest met leden uit Nederlands en Belgisch Limburg, dat voor de eerste keer voor de Stichting speelde, trok letterlijk een volle zaal.

Meer dan 100 bezoekers wisten de weg naar De Linde te vinden, zodat er stoelen en tafels bijgezet moesten worden en terecht want het was een fantastisch optreden van een orkest waar de ervaring vanaf droop. Heel relaxed werden de nummers gebracht en de zaal genoot met volle teugen van de prestatie van dit orkest. Ook het orkest had het goed naar zijn zin, want zij spraken gelijk af met de Stichting om volgend jaar oktober weer met plezier terug te willen komen. De afwezigen hebben een fantastische middag gemist, maar kunnen oktober 2019 vast in hun agenda noteren voor een nieuwe kans.
Het volgende concert vindt weer plaats op zondag 16 december, dus zorg dat u erbij bent. Wilt u meer weten over de Stichting en de concerten, bezoek dan eens de website: www.jazzettenleur.nl [l]